Дяков: Отнеха ни нещо, което заслужавахме

21:34
Дяков: Отнеха ни нещо, което заслужавахме
Реакции след Световната квалификация от група В в зона Европа Армения- България, завършила 2:1:

Светослав Дяков, полузащитник на България: "Ние заслужавахме повече победата. През целия мач направих два фаула, а имам червен картон. Причината за нашата загуба е вторият червен картон, защото и с 10 души надигравахме противника. Стискахме зъби до последно, за да измъкнем нещо, но ни го отнеха, когато го заслужавахме. Арменците нямаха реално голово положение, гола го вкараха от статично, не от създадено игрово. Ние си имахме достатъчно, но ги изтървахме. Тежко е да се коментира този мач."

Христо Златински, полузащитник на България: "Настроението ни е доста ниско, чувстваме се ограбени. Не искам да влизам в детайли, но определено съдията показа двоен стандарт. Не може да се свири така в Световна квалификация."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

javorrrrr
11.10.2013 22:42

Точно селските пръчки Бодуров и Дяков ни издъниха - ако не те - щеше да е Иван Иванов

Drakoveca
12.10.2013 00:10

Дяков е най-добрия български полузащитник играещ в българското първенство ве КРЕТЕН. Аман от говеда във форума. Ако има някой, които не заслужава да играе в национала това бяха според мен: Бодуров, Гаджев и Гъргоров. Може би и Манолев. Но това няма значение, важното е вторник да сме на "Васил Левски"...