Стоянов: Неприятен мач, разочарованието е огромно

20:32
Стоянов: Неприятен мач, разочарованието е огромно
"Неприятен мач, не само за мене, но и за всички в България. Мисля, че играхме по-добре от Армения, но късмета не беше на наша страна, заяви вратарят на българския национален отбор Владислав Стоянов пред репортера на БНТ Антония Близнакова след края на мача в Ереван.

България отстъпи с 1:2 в решителна предпоследна световна квалификация в група "В" и на практика стопи шансовете си.

"Не съм сигурен, че бяхме налели гипса, казано на жаргон. Знаехме, че те ще играят по-агресивно от самото начало. Специално за гола на Армения, наистина майсторско изпълнение, не можах да я видя как пада. За червения картон на Николай Бодуров, мога да кажа, че нямаше никакъв фаул. И двамата играеха рамо в рамо, топката идваше право в мене. Огромно е разочарованието, защото две години градим всичко това в квалификацията и да загубим по такъв начин. В мача с Чехия ще играем за нашата чест и за България", завърши вратарят, който днес изигра своя първи мач като титуляр.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

toki_
11.10.2013 23:52

Кое е играл добре?? Втория гол не беше ли заради него, а първия? Разбирам, че не я е видял ама това не е ли негова грешка, не трябва ли да застане на по-добро място за да я види. Влади е добър вратар ама целия тоя натиск дето имаше да бъде титуляр на мястото на Ники Михайлов повлия много лошо...

Inevitable
11.10.2013 20:58

много добре игра ВЛАДИ БраВО!!!! ама то кофти съдия братко да не го обиждам повече че ми писна ебати бездарника :@