Пенев: Гордея се с момчетата

20:19
Пенев: Гордея се с момчетата
"Ние няма от какво да се срамуваме, прибираме се в България с високо вдигнати глави", заяви националният селекционер Любослав Пенев след нещастното поражение от Армения.

Пенев, който говори за БНТ след края на мача в арменската столица, завършил 2:1 за домакините, добави: "Контролирахме мача и аз искам да похваля момчетата. Гордея се с тях, бяха перфектни от първата до последната минута на срещата. Направихме невъзможното поне да спечелим една точка, но не успяхме".

Българският наставник отново се изказа остро срещу съдията на мач на нашия тим от тези световни квалификации. "От самото начало на мачовете в нашата група си мисля, че явно сме станали много силен отбор и не ни се позволява да стигнем до победата. Ако трябва ще питам ФИФА дали да почваме с двама-трима играчи по-малко мачовете си. Явно, колкото и голове да вкараме, не ни се дава да победим. Има фактори, които не зависят от нас - те не ни позволяват да вървим нагоре. Заслужавахме да играе на бараж, друг е въпроса какво щяхме да направим там. За да се стигне до червените ни картони, преди това трябваше да има червен картон за Армения. Няма смисъл да коментираме повече", добави бившият ни национал.

Пенев каза няколко думи и за предстоящия мач с чехите. "Излизаме за победа срещу Чехия. Започваме възстановяване и ще се готвим за мача с чехите", завърши Любо Пенев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

popi68
01.11.2013 18:16

Аз се гордея че паднахме от Армения гордея се още и че в близките 10 години няма да участваме на голям футболен форум

enjo2
14.10.2013 22:33

И ние сме горди с Любо и със националите наистина направиха чудо че в тази група са 2-ри и никой отбор не ни надигра просто съдията им беше 12-тия играч а и на моменти не ни превъзхождаха само с 1 играч и все пак успяхме да остискаме 2-рото място дори и до момента !!! *beer*

kolio_vg
12.10.2013 09:21

Аз се гордея с този отбор,от невъзможна група все още сме втори,доволен съм,нека оставим Пенев и за напред,но силно се съмнявамтова да стане,тъпото БФС ще осерат нещата пак!

medno
12.10.2013 09:14

Извинявам се за некомпетентността си, но нали все пак сме 2-ри с реални шансове да останем 2-ри при евентуална победа срещу Чехия !? Няма ли да се класираме ако сме на 2-рото място ?

avalon2468
12.10.2013 08:33

ДОЛНАТА МИШКА е член на съдийската комисия на УЕФА и не смее да си мръдне пръста, поне за да не ни режат. Всеки мач сме с червен картон, в тоя даже с 2. Безумна дузпа ни свириха в Дания. Това при Батето Бог да го прости никога нямаше да се случи. Когато имахме шансове в квалификациите знаем как свири Крондъл 97-ма/руснаците още не са го забравили/ и Колина 2003 с Белгия. Така се прави, а не само с мисъл за собствения келепир и нищо за защита на националния интерес като тая ДОЛНА МИШКА Михайлов. С Батето като шеф на БФС сега щяхме да се готвим за Баражите!

bobodrill
12.10.2013 08:55

Абсолютно съм съгласен ,че ни отрязаха. Обаче първото полувреме си го проспахме (по навик). Все пак си мисля ,че ако бяха избрани някои правилни играча,нямаше да загубим Бодуров си е дупка от всякъде тази година. Манолев се видя че не е във форма - защо беше пуснат титуляр. Гъргоров смешен да е нападател - не пипна топката и и се въргаляше като прасе в тикви. Дяков - "състава ми започва от него" - тази реплика я знаете на кого е - е, от 8 мача има 2 червени и незнам колко жълти,освен това креативността му е нула. За всичко това кой е виновен?Искаме треньора да не е тъпо парче дрънкащ глупости и оправдания, държащ се като шофьор на ТИР на Капитан Андреево, а умен , премерено говорещ, дипломатичен и тактически зрял селекционер. Това в момента е мираж - незнам какво му харесвате на Супата,но не става,разберете го.

Kireto1232
12.10.2013 00:27

Eвала Любо !!! И АЗ СЕ ГОРДЕЯ С ТЕБ И МОМЧЕТАТА !!!

Manchester_Red
11.10.2013 23:47

И ние се гордеем! Браво на нашите момчета и най-вече на Любо Пенев. Едвали някой е очаквал, че ще се справим толкова добре в тази толкова трудна група! Не заслужавахме да вземем само точката срещу Италия в София, както и когато съдията ни поряза в Дания, Любо ни пое и отбора е коренно различен, просто той е невероятен треньор, вече е сигурно, че няма да сме на Световното, но може би е за добро, все още отбора се сработва, тепърва израства, мисля че за Европейското вече ще сме достигнали нужното ниво и ще се класираме! Поклон пред Любо Пенев и пред това, което сътвори с националния ни отбор, дано да защити честта на България и да бие Чехия в София! Българи юнаци!!!

inspiredd
11.10.2013 21:04

Кой дава минуси бе ???????

miro211
11.10.2013 22:59

Дава ги някой арменски миндил*sick*

FandeBarcelona
11.10.2013 22:10

Някой арменец! Тези не спряха да се гаврят с родината ни!! Изгаврили се и с Баба Ванга... Тея не са хора.. Иначе г-н Пенев... Евала.. Поклон пред Вас! Вие ни направихте отбор! Има какво още да се постигне, но вече ще знаят какво е България! Много ми се иска да надупим по някакъв начин Англия, но и затова има време *smile* Българчета - живи и здрави бъдете и подкрепяйте националния отбор, защото без подкрепата няма да стигнем до никъде!!

hicata
11.10.2013 20:42

Определено няма, евала наистина Пенев голям треньор постигна много за отбора ни, трябва да сме горди и да се надяваме следващото световно да ги разбием!!! *smile*

Drakoveca
11.10.2013 20:40

Определено не заслужавахме да загубим.