Младежите изпуснаха Русия в Стара Загора

18:17
Младежите изпуснаха Русия в Стара Загора
В изключително интересен и драматичен мач, младежките национални отбори на България и Русия поделиха точките в европейска квалификация, завършила при резултат 3:3.

Младата звезда на ЦСКА Москва Константин Базелюк бе изведен зад защитата на българския тим и с премерен удар с левия крак от около 20 метра откри резултата, но в 13-ата минута след центриране от фаул на Васев, защитникът на националния ни тим и Славия Стефан Велков се извиси в наказателното поле и с глава не остави шансове на Трунин за 1:1.

Халфът на ЦСКА Ивайло Чочев в 37-ата минута се разписа с прекрасен удар от границата на наказателното поле за 2:1, но в 56-ата минута последва нов изравнителен гол за "сборная", отново дело на нападателя на Русия Базелюк. Козлов в 63-ата минута покачи на 2:3 за руския тим, но след центриране от статично положение в 66-ата минута Александър Колев с глава оформи крайното 3:3.

В 85-ата минута втори жълт и съответно червен картон получи Емелянов, за нарушение срещу Колев, но младежкият ни тим не успя да вкара нов гол и да вземе победата.

Младежите се завърнаха в Стара Загора за първи път от 12 февруари 2003 година, когато направиха 1:1 с Дания в контрола. Днес пък се получи второто равенство на тази национална гарнитура в града. В другите си четири срещи в Стара Загора младежкият ни състав се бе поздравявал с победата.

Лъвовете ще приемат в Стара Загора още тимовете на Дания (15 ноември) и Словения (19 ноември).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

_beroe_
11.10.2013 22:22

Хубаво е да се провеждат и в други градове освен Ловеч, както беше и днес, защото се видя, че в Ловеч не ходят хора, а днес в Стара Загора имаше доста хора на стадиона. *smile*