Армения - България, загубен

11:18
Армения - България, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. септември: 4 познати от 8 мача - 50.0% успеваемост

Залог на деня за 11.10.2013 г.



Тук сериозен анализ не е необходимо, защото всички са наясно и с възможностите и с моментното положение на двата тима. По-скоро акцентът би трябвало да падне върху извън футболните (политическите) обстоятелства и дребните детайли. Единственият шанс Борислав Михайлов да бъде преизбран за президент на БФС е националният тим да се класира за първенството в Бразилия или поне да попадне на баражи и това да доведе до сериозна еуфория и емоции в страна. Така днешният двубой се превръща в ключов и за ръководните фактори, като ще окаже и пряко влияние върху тяхната бъдеща дейност. По време на предишното правителство България беше една от първите държави, които признаха геноцида срещу арменския народ, а това за така устроени хора като арменците значи много. Преди години добре помним мачът с Холандия, в който родните национали доста очаквано за всички завършиха 1:1 и всички бяха доволни, като обстоятелства сега доста наподобяват тази ситуация. Държавната машина също няма да бъде изненада, ако по един или друг начин точно сега окаже адекватна подкрепа на представителния тим. Простичко казано, тук всички обстоятелства са на страната на България, а коефициентът не е лишен от стойност и при тези дадености задължително следва да бъде опитан.

Прогноза: 2; Коефициент: 2.30

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
12.10.2013 17:02

Тея Лингби ги пуснах над 2.5 гола и им отмениха 3 гола.За сега водят с 0-1*smile*

SUOMI
11.10.2013 12:32

Задължително, но с каква сума?