Флорентино Перес поиска и Франк Рибери

14:25
Флорентино Перес поиска и Франк Рибери
Новият президент на испанския гранд Реал Мадрид Флорентино Перес иска да подпише със звездата на Байерн Мюнхен Франк Рибери през предстоящия трансферен прозорец.

"Би било страхотно да имаме Рибери в състава си още следващия сезон. Първо обаче трябва да се разберем с неговия клуб Байерн Мюнхен. Ще разговарям с моите приятели Карл Хайнц Румениге и Ули Хьонес, за да ги попитам какво смятат да правят с Рибери. Ще им кажа, че техният футболист е един от тези, които искам и ще предложа да разговаряме какво е необходимо за неговия трансфер в Реал", заяви шефът от "Бернабеу".

Той добави, че е оптимист и за привличането на Кака от Милан след разговорите с ръководството на "росонерите" и бащата на бразилецът.

"Ако Кака напусне Милан, той ще дойде в Реал", каза Перес. Президентът даде яснота и около преговорите с мениджърът на Арсенал Арсен Венгер.

"Аз наистина много харесвам французина и преговарях дълго с него. Той се чувства отговорен за това, което се случва с Арсенал сега и това, което ще се случва в бъдеще. Той даде много на този клуб и не иска да напусне Лондон", завърши Перес.

Както е известно голям шанс да премине в "Белия балет" има и португалската звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналсо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

red_manutd_7
05.06.2009 19:17

Много говори, но накрая няма да може да купи нито един играч.Хитър Перес празна му главата.

angel_hi
05.06.2009 16:01

Само спекулации са това отбор със звезди нестава.Реал са велик клуб но всеки ги прецаква и скоро нямат титла слаби са.Перес си знае каквото ще да прави.

dan_68
05.06.2009 15:42

Перес не иска Рибери , а да му счупя главата. По-добре за Рибери ще е да влезе м Ман или в Челси! Перес много иска-Рибели,Кака, Роналдо ,Ибрахимович. Пропуснах ли някой друг. Много е нагъл.

SchweppesS
05.06.2009 15:22

red_manutd_7 не подценявай тази хиена Перес , нека ти припомня 4е доведе Фиго от вечния съперник Барселона ,не че съм фен на Реал, а напротив фен съм на Барса ама има големи шансове да ги доведе и Роналдо и Кака... иначе аз специално искам Рибери в Барселона щото той и преди време си каза 4е ако напусне Байерн би искал да играе за каталунците

red_manutd_7
05.06.2009 15:09

Най-везможният транфер за Реал Мадрид е именно той.Другите са главоблъсканици, опитващи се да привлекат фенове.