Батков: Приемам оставката на Наско Сираков

14:12
Батков: Приемам оставката на Наско Сираков
"Приемам оставката на Сираков и се разделяме", каза Тодор Батков на извънредна пресконференция.

"Аз еднолично взех решението да се разделим със Славиша Йоканович. Споделих го със Сираков, Тонев и Йовов. Договорът на Йоканович вече е прекратен. С него се разделихме като интелигентни хора. Отново аз взех решението за Ивайло Петев. Реагирах веднага, защото не можех да оставя Левски в разбито състояние. Отмених планирано пътуване и съм тук. Инцидентът, който се случи е срамен и нелеп. Няма да разследвам дали е платен или не. Основната причина за него е невъздържаността на феновете и лошото представяне на отбора. Все пак, с феновете се разбрахме Петев да води тренировката на тима, но той се отказа. Мисля, че той щеше да бъде полезен на Левски. Извинявам му се", коментира Батков грозната ситуация преди няколко дни.

Собственикът на "сините" заяви, че няма намерение да отговаря на нападките на Сираков и е взел решение да се разделят.

"Със Сираков в полемика няма да влизам. Решението да го върна в клуба е отново мое, въпреки, че според него аз не си взимам сам решенията. Приемам оставката на Сираков и се разделяме. Мъчно ми е за него, защото направих голям компромис за него. Точка. За Иво Тонев все още не съм решил. Той е много полезен за клуба", допълни Батков.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ivelin1991
11.10.2013 12:29

Левскарите много ще съжаляват че са изгонили Наско. Сега повечето от тях не го осъзнават, но след време ще го разберат.

666_ultra_666
11.10.2013 11:10

Нещастни свинчуги, забравихте ли коя ваша легенда ви обърна гръб преди няколко месеца? Не само той
други "легенди" също са го правили! Вашата охранена свиня дучето изобщо не продава наркотици нали,
както и други "фенове" на отбора, който много скоро ще бъде закрит завинаги. Гледайте си във вашата
кочина и си грухтете тихичко, че идва Коледа *stop*

StadobolGovnin
01.11.2013 00:56

Брато, к,ви ги дрънкаш, побърка ли се, кажи нещо верно?!!!

MaLkO_LuD94
11.10.2013 01:05

Представете си колко жал*и са го*едата шом и една от най-големите им легенди се обърна срешу тях :д Иначе в началото на сезона закриваха ЦСКА а те потъват по-бързо и от титаник :д Жал*а работа са навсякъде им се смеят вече както е било винаги де дори когато няма мачове те винаги намират начин да се изложат това са те Евроид*оти*е

TaTa_Martino
10.10.2013 18:35

Сираков си тръгна като пич вижда на къде отиват нещата той според мене искаше да помогне на Левски видя че с Йоканович нещата няма да се получат и затова сложи Петев който е в пъти по голям специалист от този сърбин.Батков сигурно са го заплашили да не му откъснат мустака и сега слуша там тъпите си Люлински дилъри които се вземат за големи фенове.Само искам да ви кажа т*пи селски г*в*да че такъв треньор като Петев скоро сте нямали и няма да имате близките 10 години.Сами се прецакахте сега вече и на точка срещу отбори като Черноморец,Берое и Черно Море ще се радвате и то много защото ще е рядкост

kyosho
10.10.2013 19:14

Батков няма как да го заплашат, защото с Тонев се отчитат всеки месец по 15 бона за хероинография на любящата синя паплач. В момента в който спре да си плаща за спокойствието и комфорта ще стане интересно. Гледай какво ще стане на 19..... само да се чуе лоша дума за Батков от "сек Б тор" ще се изколят сами.