Дубай Клуб - Ал Джазира, спечелен

14:10
Дубай Клуб - Ал Джазира, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. септември: 3 познати от 6 мача - 50.0% успеваемост

Залог на деня за 09.10.2013 г.

Дубай Клуб - Ал Джазира

Това е среща от груповата фаза за една от домашните купи в ОАЕ. Ал Джазира е един от водещите клубове в страна (завърши миналото първенство на трето място) като разполага с доста класни изпълнители и отличен треньор в лицето на испанеца Луис Мила. Причината да избера подкрепа в полза на гостите тук се крие в това че Дубай Клуб няма амбиции в тази надпревара и логично е без победа (две поражения и реми) след три изиграни срещи в нея. Атаката на гостите в този мач ще се води от добре познатите в Европа Нелсон Валдес и Рикардо Оливейра, а средата ще се разполага бившия халф на ПСЖ и Хетаге Барада. Домакините ще бъдат със спорна мотивация, а някои от звездите им като Графите и Хименес може и да останат на пейката. В общо шест визити на този съперник Ал Джазира записа пет победи и се препъна само в последната и днес има всички шансове с пълен комплект точки да се намеси сериозно в битката за едно от първите две места в групата.

Прогноза: 2; Коефициент: 1.95

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LoNsDaLe_
09.10.2013 19:20

Браво Сотирка. Иначе от мен днес Над 2.5-@2.20 на Коритба-Сантос. Коритба играе както Челси при АБВ, опитва се да контролира играта в противниковото поле и защитата се дърпа твърде много към центъра. Сантос пък обикновено търси да играе на контра атака и обича с 4/5 паса да прави ситуация. За мен си е value game това.