Предупредили Петев какво го очаква

10:31
Предупредили Петев какво го очаква
Ивайло Петев е бил предупреден от свои познати, че се готви атака срещу него на "Герена".

Заверата станала по форуми.

Въпреки това, треньорът не се поколебал да поеме Левски.

Нещо повече, Ивайло отказал супероферта от молдовския хегемон Шериф Тираспол, твърди вестник "Стандарт".

Както е известно, фенове на "сините" нахлуха в залата за пресконференции при представянето на новия треньор, свалиха му фланелката на тима и го принудиха да си тръгне гол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vaskoo_1892
09.10.2013 20:11

Хората им водят треньор,а те го гонят.
Без битка няма победа,без хероин няма говеда

Cloyster
09.10.2013 21:11

Утре Насо Гъза ще доведе Тройчо Торпедото,защото бил много добър и ние кво,трябва и него да изтърпиме ли?

Deqndraganov
09.10.2013 19:43

Наско,Тонев,Батков=БСП,ДПС,АТАКА.Тези фенове,защо не свалиха дрехите и на Сираков,когато отиде в Славия май забравихте мача с Левски,той ви дигна среден пръст.А вие сте седнали да ми обяснмявате дали Петев е добър треньор,ама този резил го няма и в Бангладеш.Да взема Батков да продава тоя отбор,че и малките деца разбраха за цирка,който прави,да каже кой му плаща да съсипва отбора.
А тоя Наско да вземе да се скрие,големия мъж се изниза от пресконференцията,като по..ан.,а иначе по медийте голям мъж.Погледнете изказванията му по facebook,виновен тоя ,оня,а сега кой е грешника,пак ли Батков.Тонев,какво да кажем за него,доказа се в Локо Сф.,та един от най-богатите българи вече не мисли да се занимава с футбол.Батков,за него само скечове ,тоя човек е бетер Пеевски,оня поне не се показва по телевизията.
А гаврата с Петев си е направо резил,какво е виновен треньоа,ама тия фенове не посмяха да съблекат Йоканович,защото щеше да стане междудържавен въпрос,и сега да видим.Кой свестен треньор ще дойде в Левски,тия "фенове'не се ли сещат,че направиха още по-лошо положението.А се навие някой по-добър и ето ти записче,и той казва чао.Болен левскар съм,но това не е Левски,това са банда престъпници,смяха се на ЦСКА,ама те тръгват нагоре,а ние,не ми се мисли.До година може и в Б група.Най-умен излезе Стоилов,добре,че не се върна,

Cloyster
09.10.2013 15:18

Я не се излагайте бе - да се маха с 200 тоя палячо! Не ми е проблем,че е чорбар,но е безумно слаб треньор - спечели 2 титли с мъка в последния кръг,при положение,че Левски и ЦСКА са слаби,при положение,че в Гората имаше много повече пари,вместо с поне 10т разлика.В края на миналия сезон Домуса му даде жълт картон,заради безличната и слаба игра на отбора,а в първия мач със Слован си получи червения - отбора ти води с 1:0 и с човек повече,а ти дърпаш отбора в глуха защита и даваш инициативата на съперника - пълен смешник е тоя.Чакам да му видя къде са последователите след като Левски загуби следващите си 3 мача с прасетата,Ботев и Локо пд!!! При Йоканович започна леко подобрение,виждаха се идеи,но като са слаби изпълнителите - толкова.А сега Насо гъза смени треньор с европейско мислене,докара тоя смешник и си даде оставката заедно с ТонеФ - от кой да търсиме отговорност за резилите,които предстоят? Пълна гавра с отбора,дано си спази обещанието и никога повече не стъпи на стадиона и дано Батков продаде клуба на някой свестен собственик и да тръгнеме нагоре - бие ми се вчера в гърдите,че дал 41 милиона лв - къде са тия пари бе? Колко добри играчи имаше в Левски след групите на ШЛ и 1/4 финала в УЕФА? Защо не задържахме това ниво,а всякакви анонимници ни се изредиха и отбора проби дъното? Рибата се вмирисва откъм главата и то много страшно.От човешка гледна точка случилото се с Петев е гадно,но той просто беше жертвата - няма друг начин феновете да бъдат чути и да спрат ръководителите да се гаврят с отбора ни,същата работа е и пред парламента - докато не се прояви сила,кучетата ще си лаят,а кервана ще си върви и това ще продължи стотици дни!!!

petko9305
09.10.2013 14:10

Футболът отразява моментното състояние на цялата ни държана. Зле сме както в футбола така и в икономически план*scared*

Kagawa_26
09.10.2013 14:01

Е то нямало ли е охрана да ги разтърват тия нещас*тници? Кой им е позволил да влезнат в тая, не знам?!?!

manutd_forlife
09.10.2013 12:39

Левскарите, трябва да са благодарни, че Петев ги е избрал пред Шериф. Определено не е както казват тези псевдо хулигани, че той, не заслужава да е в Левски, по-скоро Левски не заслужава да имат такъв мениджър. Определено трябва да са благодарни, защото почти всеки друг би избрал Шериф без да се замисля.

myzrael
09.10.2013 12:00

Да им тегли една майна на простите добичета и да си заминава. Да видим кой ще иска да стане треньор на този евроидиостки отбор с малоумни, наркоманизирани тъпаци за фенове!