Травмата на Берба не е сериозна, ще е готов за Палас

09:46
Травмата на Берба не е сериозна, ще е готов за Палас
Контузията на Димитър Бербатов в глезена не е тежка, съобщи мениджърът на " Фулъм" Мартин Йол. Българинът излезе в 66-ата минута на съботния мач срещу Стоук Сити, след като бе ритнат лошо от ирландеца Глен Уилън.

Но Бербатов се е разминал с увреждания на връзки в глезена и има само натъртване и оток. Ще бъде готов още за следващия мач на отбора срещу Кристъл Палас на 21-ви октомври.

Същевременно запалянковския блог на известния фен на "Фулъм" Дъг Дангър за първи път постави въпроса - по-добър ли е тимът без Бербатов на върха на атаката?

Повод за атаката с критики към деветката е именно мачът със "Стоук", в който гостите доминираха и надиграха тима на Берба, но в края резервата Дарън Бент нанесе решителен удар за 1:0 в полза на "Фулъм".

"С Димитър на терена отборът на Мартин Йол изглежда по-предвидим и му липсва острота. Освен това се опровергава твърдението, че Бербатов помага да задържаме по-добре топката. "Стоук" я притежаваше в 55 процента от времето, стреля 16 пъти към вратата срещу 9 на домакините, а и си подаде топката 440 пъти срещу 329 на "Фулъм".", пише анализаторският блог.

Влизането на Бент на мястото на контузения Бербатов донесло повече острота, цели 5 от тези 9 удара в последните 34 минути, както и победния гол...


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

headhunters
09.10.2013 11:11

Значи със сигурност пак ще гледаме '' супер '' дербито на фулъм по всички спортни канали, докато през това време ще играят Челси и МС...