Фенове на Арсенал бъзикнаха Роби Кийн за пропусната дузпа

13:00
Фенове на Арсенал бъзикнаха Роби Кийн за пропусната дузпа
Отборът на ЕЙРЕ пристигна снощи на Летище "София" с чартърен полет от Лондон. В очакване на  ирландските национали бяха и няколко привърженици на Арсенал. Обект на тяхното внимание стана звездата на лондонския Тотнъм Роби Кийн, който бе тънко бъзикнат от привържениците на "артилеристите". Нападателят ще води атаката на гостите в събота вечер в световната квалификация срещу България, а родните фенове направиха всичко възможно да развалят настроението на играча и да му напомнят за слабата форма от Висшата лига.

Българските "артилеристи" очакваха и помощник треньора на Джовани Трапатони Лиъм Брейди, който в момента отговаря за развитието на младите таланти в Арсенал. На ирландския специалист бе поднесен плакет, с който феновете засвидетелстваха уважение към него.

Интересното обаче тепърва предстоеше! Привържениците на лондончани не пожалиха нападателя на кръвния враг Тотнъм, който бе заклещен да раздава автографи. Доброто настроение на нападателя веднага се промени след като установи, че една от разписаните от него картички олицетворява как стражът на Арсенал Ману Алмуния спасява битата от него дузпа в срещата на "Емирейт Стейдиъм" през сезон 2007/2008. Пропускът от бялата точка дойде при резултата 1:1, а в последствие Никлас Бендтнер донесе победата на "артилеристите" с 2:1 след удар с глава в 75-а минута.

Пропускът на Роби Кийн и спасяването на Ману Алмуния.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

henryal
05.06.2009 18:46

хахахах якооооо смяяяях *devil* Tottenham scum!

Arsenal_2
05.06.2009 13:05

Много добре си спомням този мач. Страхотна победа за Арсенал и един от най-добрите мачове на Бербатов с екипа на Тотнъм.