Йоканович и екипът му си събраха багажа от "Герена"

14:33
Йоканович и екипът му си събраха багажа от "Герена"
Славиша Йоканович на практика вече не е наставник на Левски, след като той и екипът му си събраха багажа от стадион "Георги Аспарухов" днес.

За смяна на Йоканович се заговори още след издънката с Локомотив София миналия петък, когато "сините" стигнаха само до нулево равенство при домакинството си на Локомотив София.

Вчера сръбският специалист не води тренировката на тима, а днес той и помощниците му са минали и през офиса на сините, за да уредят взаимоотношенията си с клуба.

Абсолютен фаворит за заместник на сърбина е Ивайло Петев, който в началото на този сезон бе уволнен от Лудогорец. До момента обаче от Левски не са обявили официално нито освобождаването на Йоканович, нито кой ще бъде негов заместник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

wba
08.10.2013 16:23

Спокойно бе , въпрос на време е да се върне Вуцов , Ясен Петров , Кокала и Гонзо . Може би в различна последователност . Същото важи и за ЦСКА Пенев , Радуканов , Стойчо като се махне пак ще се върне и тн .

nikshan11
08.10.2013 15:59

Браво е сменейте още 10 треньора,писна ми ве4е в последните 4 години откакто Мъри напусна смениха 10 пъти пове4е треньори отколкото трофеи,СРАМ и РЕЗИЛ. *stop*

aa2
08.10.2013 15:59

Петев да внимава, че при загуба срещу ЦСКА и той си губи работата.Следващия и той да внимава, че ако не спечели оставащите мачове до края на сезона и той си отива.И така докато някой не направи серия от 1 500 победи, но и тогава при 1 загуба в 1 501-я мач може би ще има уволнения...Толкова са тъпи в Левски, че вече направо започвам да мисля, че аз съм Айнщайн на футбола!!!

MultiRedFan
08.10.2013 14:41

Жалко, сега формата на Левски ще спадне... *cry*