Прандели: Ще мисля за Тоти и Касано по-късно

09:32
Прандели: Ще мисля за Тоти и Касано по-късно
Селекционерът Италия Чезаре Прандели каза, че би повикал нападателя на Рома Франческо Тоти в националния отбор, ако до световното първенство остава един месец. В събота 37-годишният Тоти вкара два гола при победата на Рома над Интер с 3:0 в мач от италианския футболен шампионат.

"Аз ще оценя състоянието на Тоти, както и на Антонио Касано, един месец преди началото на световното първенство, каза Прандели пред италиански медии. Трябва да се вземат предвид множество фактори, но днес капитанът на Рома е във фантастична форма. Ако до световното първенство оставаше малко време, аз веднага бих го поканил. Надявам се, че Тоти ще запази тази кондиция."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RMcF_
08.10.2013 17:06

С една дума: После ще се занимавам с тях *lol*

gunter
08.10.2013 10:28

Съгнален съм с първия коментар.Радващото е че няма да вика Тоти за мачовете с България*lol*

biserms
08.10.2013 10:00

Тоти и Касано са велики играчи, но времето им за националния отбор на Италия вече изтече. В момента Скуадрата има прекалено много МЛАДИ талантливи нападатели - Балотели, Роси, Инсинье, Ел Шаарауи, Дестро, Освалдо, Черчи... Макар че, ако иска да има един по-опитен играч, по - добре да викне Касано или Тоти, отколкото Джилардино.

man_unitedboy6
08.10.2013 17:30

Така говориш се едно си италианец

golemiq_geshan
08.10.2013 11:36

Ще им се даде шанс , когато покажат , че го заслужават ! Когато имаме вече доказани играчи и то на не толкова преклонна възраст като Балотели и Роси в атака , които ще могат да водят атаката още минимум 5 години , какъв е смисъла да се експериментира ?! Разбирам всички да са на по 30-35 години , добре , но това не е Италия !! По съм съгласен с логиката да налагаме Верати в средата , че не е само млад , а наистина страхотен , но никой не го споменава ?! Логиката да се налагат споменатите от теб е ако играчите са на преклонна възраст и скоро ще трябва да се надгради над тях , а това в никакъв случай не е така !! Другия вариант е да се смята , че в близките 5 години няма да се "пръкне" ново добро поколение . Абсолютно съм против играчи като Шаарауи , Джовинко Черчи и останалите да разхождат националната фланелка !!

biserms
08.10.2013 11:16

Ами от тааи гледна точка, че трябва да вървят напред, трябва да се мисли и за бъдещето на отбора, т.е. играчите, на които ще се разчита през новот десетилетие. Играчи като Тоти и Дел Пиеро са икони за италианския футбол, но ако са на преклонна възраст и не може отбора да се гради върху тях *wink* Те са дали достатъчно на националния отбор, печелили са световната титла, сега трябва да се даде път и шанс на младите - Фараона, Инсинье, Дестро, Роси, Черчи, Балотели, Флоренци, Верати, Де Шилио и т.н.

golemiq_geshan
08.10.2013 11:07

Имаме млади таланти , но нали знаеш , че всички някога са били млади ?! Много мразя като се каже така - имаме млади ще ги налагаме ... Тва , че са млади не значи , че стават за нещо разни там джовинковци и шарауита и инсиньовци ... Да си ги налагат в клубните отбори , националния трябва да върви напред !! Роси има място , а във формата на Касано и Тоти , дори Балотели може да бъде изместен от тях !!