Левски тренира без Йоканович, мястото на сърбина под въпрос

16:27
Левски тренира без Йоканович, мястото на сърбина под въпрос
Помощниците Елин Топузаков, Мариан Христов, Дражен Болич и Александър Янкович изведоха Левски на тренировка в понеделник следобед.

Както е известно, мястото на Славиша Йоканович като старши треньор на Левски е под въпрос, като се очаква неговата съдба да бъде ясна до края на деня, когато той се завръща от почивка при роднините си в испанската столица Мадрид.

На тренировката на Левски не присъстваха също ръководителите на тима Христо Йовов и Наско Сираков. Според слуховете, двамата са твърдо за оставането на Йоканович, докато собственикът Тодор Батков настоява за освобождаването на сръбския специалист, който води Левски в 11 мача от първенството и един за купата на България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gopcho
07.10.2013 19:38

Ивайло Петев ще бъде новият старши треньор на столичния гранд Левски, съобщи ТВ7. Той ще смени на поста Славиша Йоканович.
Сърбинът се прибира тази вечер в България от Мадрид. Йоканович няма намерение да подава оставка, но въпреки това от ръководството възнамеряват да го освободят предсрочно.
Така "сините" ще имат четвърти нов наставник в рамките на половин година. В тима от квартал Подуяне отдавна се превърнаха в месомелачка за треньори.
Тя не подмина Йоканович, Николай Митов и Илиян Илиев, които бяха изритани от "Герена" в последните няколко месеца.
Ивайло Петев пък остана без отбор в началото на сезона, когато се раздели с шампиона Лудогорец.

branimir2
07.10.2013 19:52

Дано това да е истина!

branimir2
07.10.2013 18:32

Сега Газпром като налеят парички и ще стане купона за играчи,треньори,ръководство и фенове ,но само се очаква търпение и само търпение.

RMcF_
07.10.2013 17:42

Еее тоя Батков не е в ред..Този човек налага Пламен Димов на мястото на дървото Мюлдер пуска във всеки мач Вутов.. Дано да е спекулация, че им следва мач с Цска и искаме освободен бърз и нападателен футбол и от двата отбора!

aa2
07.10.2013 17:20

А така...Щом за 11 мача не успя да стане шампион значи не е за ''великия'' Левски!!!Следващияяят!!!

Абе толкова ли е тъп българина(богатия българин), че не може да разбере как се работи във футбола?Тея Батков, Шматков и др. не гледат ли как се прави в Европа?По тяхната логика Мойс например щеше да изхвърчи в 4-я кръг, защото не е на 1-во място.Как може да са толкова тъпи, нали уж българите разбираме много от футбол.Какво иска тоя мустак, за два кръга да спечели 60 точки или...?