Клуж - Оцелул Галац, загубен

15:52
Клуж - Оцелул Галац, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. септември: 3 познати от 5 мача - 60.0% успеваемост

Залог на деня за 07.10.2013 г.



Клуж от доста време не е отборът, който всички познаваха в позитивна светлина. Той намали бюджета си наполовина, раздели се с почти всички основни състезатели (с по-високи заплати) и поради слаби резултати, и за да спести от заплата, освободи треньора Мирча Радник. Основната част от наличните чужденци в домакинската селекция сега са тук под наем или защото не са намери клубове, които да проявят интерес към тях. Така сега домакините са лишени от каквито и да било амбиции, а са обявили за продан звездата си Каду (капитан на тима). В Румъния в момента тимовете нямащи финансови затруднения са доста малко, но Оцелул Галац поне не изпитва подобна крещяща нужда от финанси и може да подхожда спокойно към всеки мач. Статистиката тук също подкрепя гостите, като показва, че те са спечели последните си две визити на Клуж (без да допуснат гол) и са паднали само веднъж в тях. Тук стойността е навсякъде другаде, но не и в знака за домакинска победа. Само факторът домакинство дава предимство на Клуж.

Прогноза: Х2; Коефициент: 2.40

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kalin.iliev3
07.10.2013 21:23

Господин Сотиров, не знам как може да се доверите на такава защита, играя на хендикап давайки преднина на отборите,намалявайки риска, но тук и 3+ не помага.. Имам рубриката ви за сериозна и я следя, надявам се да продължите с добри и сигурни резултати, дори не с толкова стойност в коефициента , залагайки на сигурността. Все пак не играем на сляпо..

teslata33
07.10.2013 21:12

фортуна д.-гройтер ф. гол/гол дали ще излезе?

teslata33
07.10.2013 21:21

мислех да го играч в бета но ще се откажа

LoNsDaLe_
07.10.2013 21:18

Аз лично не бих рискувал на гол/гол в този мач.

teslata33
07.10.2013 21:08

36 минута 3:0 за клуж къде е ж2 в тоя мач *wonder*

LoNsDaLe_
07.10.2013 19:12

Не знам дали ще познаеш Сотирка защото Оцеул за мен имат много неорентирана защита и от махалата ако се съберем може да им надъним 2/3 гола с лекота. Клуж, както казваш, имат домакинско предимство и аз днес виждам голове и в двете врати, така че може да се погледне към НАД 2.6 гола-@2.07