Алегри: Още не сме убити

15:18
Алегри: Още не сме убити
"Още не сме убити, шампионатът е дълъг", заяви старши треньорът на Милан Масимилиано Алегри след снощната загуба с 2:3 от Ювентус в дербито на 7-мия кръг на италианското футболно първенство.

Алегри каза, че неговият отбор е "направил един добър мач", но призна, че "да ти вкарат 13 гола в 7 мача означава, че някои неща не вървят и че трябва да се работи".

Масимилиано Алегри говори и за бившия играч на Милан и италиански национал Андреа Пирло, който бе с най-големи заслуги за победата на Ювентус.

"Не вие ми поставяхте същите въпроси и преди четири години, обърна се Алегри към журналистите. Андреа е голям шампион, тази вечер той изпълняваше майсторски свободни удари.

Той не напусна Милан, защото е лош, а поради други причини". Милан е на 12-то място във временното класиране с 8 точки на 13 точки след лидера Рома.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cartoonnetwork
09.10.2013 13:58

Вече светът ни погреба , някой счита ли ни за отбор ?! Или Алегри си мисли че само с история и слава се кара вече 2010 ни мъчи , добре че бяха Т.Силва и Ибракадабра та ни избутаха до едно скуде..
Вън на този "Треньор" който и за селски отбор не става !! + (Берлускони и Галиани колкото и да са дали на Милан , ни върнаха последните години в калта от където ни взе "Берлускони" ..)

ivanrealmadrid1
07.10.2013 16:54

ще му гледат сеира в ШЛ ако и там се осере ще го махнат

ReDeViL666
07.10.2013 16:26

Още не сме УБИТИ! Ако бях фен на Милан - щях да се пукам от яд , заради подобно изказване! Тоя явно няма какво повече да даде на отбора - по-добре да го сменят!

chelsea_fannn
07.10.2013 16:02

Докато сме с теб сме убити , миналият полусезон , мислех , че Алегри може да гради отбор , а сега осъзнавам , че всичко е бил късмет.... АЛЕГРИ ВЪН!