Стойчо Стоев: Бихме Пирин с половин усилие

19:13
Стойчо Стоев: Бихме Пирин с половин усилие
Според старши треньора на шампионите от Лудогорец Стойчо Стоев днес не е станал мач между Пирин и неговия тим, въпреки убедителната победа на неговите футболисти с 3:0 на гоцеделчевски терен.

"То условията тук са такива, че мачове въобще не стават. Не ми е за първи път. Хубаво е, че ги бихме и ги бихме с половин усилие. Беше въпрос на време да вкараме гол и знаех, че оттам-нататък нещата ще станат различни. Не мога да бъда доволен от двубоя, защото тук как да стане мач - тук освен да се рита, да се вика, тука няма футболна обстановка. Затова казвам - каква е разликата между Лига Европа и тука - убийствена, убийствена, за съжаление, за българската действителност.", коментира той след двубоя.

Стоев допълни, че днес е дал шанс на седем футболисти, които по-малко са играли в последните мачове и това в известна степен се е отразило и на играта. На въпрос за репликите, които си размени с публиката титулярният капитан Светослав Дяков, който в този мач бе оставен да почива и бе на резервната скамейка, треньорът на Лудогорец каза, че е бил обиждан и заради нецензурните изрази нервите не са му издържали и е отговорил.

"Може би ще кажем, че това за България е нещо нормално", каза и по този повод Стоев.

Старши треньорът на Пирин Костадин Ангелов коментира, че отборът му е започнал добре мача.

"За съжаление те използваха техните положения, ние не успяхме да използваме нашите и
загубихме. Загубихме може би заради класата на противника в предни позиции.", каза той

До дузпата, с която Лудогорец поведе, според Ангелов мачът е изглеждал друг.

"Това ме срина и мене, но всъщност аз трябва да го направя, трябва да защитя играчите. Трябва да ги оправдая, но и мен това ме срина, защото имаше някакъв подем в играта, това ти дава надежди и вяра и тая дузпа срина всичко. Не успяхме да върнем гола, въпреки че направихме всичко възможно, но все пак играхме срещу шампиона на България. А вторият гол вече тотално ни пречупи.", отбеляза Ангелов.

Според Ангелов отборите, които той е водил и са се борили за оцеляване, винаги са били ощетявани по някакъв начин.

"Защо се случва това нещо, защо в крайна сметка парите и влиянието имат значение в българския футбол?" - попита Ангелов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация