Олимпик Марсилия - ПСЖ, загубен

17:15
Олимпик Марсилия - ПСЖ, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. септември: 3 познати от 4 мача - 75% успеваемост

Залог на деня за 06.10.2013 г.



Дербито на Франция безспорно ще бъде един от най-интересните мачове тази вечер. Монако вчера спечели доста трудно своето домакинство на Сент Етиен и днес ще се надява на реми между неговите основни конкуренти за първата позиция. Марсилия разполага с определeни предимства в този мач и ако съумее да се възползва от тях може да се надява, дори на нещо повече от точка. И двата тима през изминалата седмица имаха мачове в Шампионската Лига, но Олимпик разполагаше с ден повече за почивка. Той загуби първите си две срещи в турнира на богата и почти сигурно няма да продължи по-напред в надпреварата, като се има предвид и кои са останалите тимове в неговата група. Това значи, че Марсилия ще насочи всичките си усилия към срещите в първенството и ще разчита на сериозна доза късмет за да остане в битката за титлата до последно. Дори в второто място в края на сезона няма да бъде прието за провал. ПСЖ има прекалено много ангажименти като тимът играе доста прагматично и често печели мачовете си не посредством добре отработени ситуации а чрез моментно блестящо решение на някоя от звездите си. Парижани скоро ще имат проблеми и няма да бъдат безгрешни на всички фронтове като днес шансовете им за триумф не са никак големи. Това показва и статистиката. В последните си  пет визити на "Велодром" ПСЖ няма победа и днес може да станем свидетели на същото.

Прогноза: 1Х; Коефициент: 1.85

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация