Колчестър - Уулвс, спечелен

15:57
Колчестър - Уулвс, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. септември: 2 познати от 3 мача - 66.7% успеваемост

Залог на деня за 05.10.2013 г.



Уулвърхямптън е най-силният тим в тази лига и това доста бързо ще проличи, макар че и представянето му до момента подсказва това. Клубът инвестира и в селекция, и в стадион, като финансовите му възможности са доста над тези на неговите опоненти. Колчестър днес няма да може да използа цели 11(!) изпълнители, като голяма част от тях за титуляри. Санчес Уот, Гавин Месех, Дрей Райт, Джош Томсън, Том Йистман, Марк Коузин (вратар), Тосин Олуфеми, Конър Хъбъл и Мейсън Спесън на 100% са аут за мача поради вирус, а контузени са Раян Диксън и Даниел Папй. Всичко това дава огромно предимство на фаворите тук, който са гостите и те за длъжните да го материализират.

Прогноза: 2; Коефициент: 1.83

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

medno
06.10.2013 18:30

Господин професионален стратег Сотиров, моля да публикувате вашите прогнози преди началото на двубоите, както повелява логиката, за да стане ясно прогнозирате ли наистина .