Бастия - Лориен, спечелен

18:17
Бастия - Лориен, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. септември: 1 познати от 2 мача - 50.0% успеваемост

Залог на деня за 04.10.2013 г.



Бастия е един от бившите клубове на играчи като Алекс Сонг и Микаел Есиен и той се слави с това че дава шанс на състезатели, които след това изграждат авторитетни кариери във водещите европейски грандове (Жером Ротен е друг пример за това, а и Рожер Мила е играл тук). Домакинските срещи са най-силният коз на Бастия в битката за оцеляване, защото на остров Корсика малко тимове ще се чувстват комфортно. От три домакинства до момента корсиканци записаха две победи и едно реми и днес имат всички шансове да вземат нов пълен комплект точки. Лориен е слаб гост с 4 загуби в 4 излизания и не е отбелязал нито един гол до момента, а тази вечер няма да може да използва няколко основни състезатели. Без Куерсия, Траоре, Коне, Бартелме, Суну и Диало Лориен ще има нужда и от шанс за да достигне до кавото и да било. Обстоятелства придват стойност на коефициента и опитът с него изглежда напълно оправдан.

Прогноза: 1; Коефициент: 2.30

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

medno
06.10.2013 15:56

Господин професионален стратег Сотиров, моля да публикувате вашите прогнози преди началото на двубоите, както повелява логиката, за да стане ясно прогнозирате ли наистина .