Сираков: Със сигурност стоя зад Йоканович

18:01
Сираков: Със сигурност стоя зад Йоканович
Спортният директор на Левски Наско Сираков заяви, че остава твърдо зад старши треньора Славиша Йоканович, въпреки разочароващото домакинско равенство 0:0 срещу Локомотив София в мача от 12-ия кръг на "А" група.

"Не мога да коментирам за ръководството, но аз със сигурност стоя зад Йоканович", заяви Сираков. Левски е шести във временното класиране на 6 точки зад лидера Лудогорец, който в неделя гостува на последния в класирането Пирин Гоце Делчев. Сините прекъснаха серията си от три поредни победи в първенството и в днешното столично дерби отново се представиха слабо и бездушно. Левски все пак стигна до гол в последните секунди на добавеното време, но попадението беше отменено заради нарушение в атака.

"Може би имаше нарушение, а и съдията го отсъди", коментира ситуацията Сираков. "В нито един момент не съм се заблуждавал, че играем кой знае какво. Дори срещу Черноморец и Славия можеше да не спечелим. В момента нищо друго не можем да направим. До декември е това. Футболистите трябва да се готвят, да тренират и да се представят по-добре", допълни той.

В следващия кръг Левски среща ЦСКА в голямото дерби на българския футбол. "За мач срещу ЦСКА няма нужда никой да вдига футболистите. Ако те не го направят, не са за Левски", категоричен е Сираков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SektorG
05.10.2013 18:29

Голям бой ги чака говедата от Подуене на 19 октомври! *beer*