В Хърватия се подиграват на Динамо

11:12
В Хърватия се подиграват на Динамо
Хърватските медии не пестят критики за представянето на Динамо Загреб в София снощи, където Лудогорец ги съсипа с 3:0. Някои издания прибягват до ирония, а други направо задават наболели въпроси.

"Невиждан потоп в София, мобилизацията на Мамич завърши трагикомично", е заглавието на материала за мача във вестник "Ютарний лист", един от най-популярните в Хърватия.

"В София Лудогорец изнесе малка лекция на шампиона на Хърватия и реално сложи точка на участието на Динамо в Европа за този сезон. Всичко лошо, което можеше да стане, стана още по-лошо. А всичко хубаво, се превърна в нещо лошо за Динамо. В Динамо в момента няма вратар, няма централен защитник, няма и нападател", се казва още в текста.

В текста се добавя, че 150-те фенове от групировката "Бед Бойс Блу" така и не са стъпили на стадиона, а единствената подкрепа за отбора била във ВИП-ложата на "Васил Левски".

Онлайн-изданието "Индекс" пък написа: "Още един срам за Динамо" и започва: "Срамното представяне на Динамо в Европа доведе нов катастрофален резултат в Европа. Втората поредна загуба в Лига Европа през този сезон е 13-а на международната сцена за синьо-белите от Загреб в последните им 14 мача", изчислява още изданието.

"Ново падение за Динамо. Динамовската защита издържа само 12 минути. Вече не знаем за кой път през тази година противниците вкарват голове от малкото наказателно поле. Вратарят на Динамо Зеленика показа, че е зелен за европейско участие, докато стражът на Лудогорец се наложи да се намесва само два пъти.", отбелязва вестник "Вечерний лист".

Накрая в този материал се казва, че вероятно времето на професор Бранко Иванкович е преброено, ако Динамо има нули като точков актив в Европа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

eligos
04.10.2013 18:01

ЕЕ да се... момчето* имам в предвид

eligos
04.10.2013 18:00

Внимавай, ще "убидиш" момяето....*lol*

miro211
04.10.2013 12:00

В Хърватия се подиграват на Динамо а има "българи" които плюят Крейзи форес- идиоти! Головете били след грешки на Динамо. Грешки срещу Партизан грешки срещу ПСВ... Аман от анти- патриоти*cards*

Fball_matters
05.10.2013 01:16

Учи , защото матурата наближава , хлапак.

1map
04.10.2013 21:57

Убеден съм ! Всеки прави грешки не ми се прави на умен глупчо!

Fball_matters
04.10.2013 17:51

Как може да напишеш "обеден съм" ??? Ти на училище ходиш ли изобщо ? СРАМОТА

1map
04.10.2013 15:46

Няма такъв гол в който да не се е допуснала грешка,така,че такъв случай,тия вкараха го ,,заради грешка" няма,Лудогорец си играят стабилно и ако продължават така,ще има още хубави моменти обеден съм,а какво говорят хората не ни интересува тази работа,гордейте се с този отбор,защото прави доста за българският футбол.