Имаме сделка! Зидан съобщи, че Кака вече е футболист на Реал Мадрид

08:57
Имаме сделка! Зидан съобщи, че Кака вече е футболист на Реал Мадрид
Кака е подписал договор с Реал Мадрид и вече е футболист на "кралския клуб", съобщи сензационно легендата на френския футбол Зинедин Зидан.

Зизу, който е бивш играч на "белия балет" и настоящ съветник на Флорентино Перес коментира, че широко дискутирания трансфер на бразилския плеймейкър от Милан в Реал е факт. Последните информации по новата сага с Кака бяха, че двата гранда са много близо до споразумение, но нито Перес, нито босът на "росонерите" Силвио Берлускони потвърдиха финализирането на сделката.

"Кака вече подписа. Ще се радвам, ако вземе моя номер 5 и няма да му завиждам", съобщи Зидан.

През зимата Кака бе с единия крак в Манчестър Сити, но тогава трансферът му пропадна в последния момент. Сега обаче ситуацията е различна. Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани призна, че от икономическа гледна точка клубът не може да си позволи да отхвърли оферта от Реал на стойност 70 милиона евро.

Президентът на Реал Мадрид готви нова звездна селекция и ако сделката с Кака наистина е факт, може би Кристиано Роналдо е следващата голяма цел на "белия балет".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

red_manutd_7
05.06.2009 15:06

Според мен само Франк Рибери ще отиде в Мадрид.Реал си мисли, че ще може отново да събере пари за да привлече Кака и Ронладо.Едва ли ще стане това.Но помислете, колко играчи могат да откажат?Ако вие сте цел на Реал Мадрид и там са Рибери, Бекъм, Зидан, Нистелрой, Роналдо, Кака и други ще откажете ли да играете рамо до рамо с тях плюс средна седмична заплата 150 000 евро? Като фен на Манчестър Юнайтед силно се надявам да не си замине от тук, но кой знае? Според мен сега е време да се търсят защитници, след напускането на Канаваро.Раул също не е далеч от краят си.Халфовата линия се избира след защитата *devil*

hrasta
05.06.2009 14:49

Един със сигурност ще отиде, но немогат да купят всички.

levski_s0fia
05.06.2009 14:27

и според мен това са само слухове ... самнявам се за такава сума да отиде в Реал а пък и той наистина доказа че иска да играе само за Милан (с отхвърлената оферта от Ман.С.) Но ако това е истина и аз съм на мение че ще си съсипе кариерата .. Феновете на Реал да не се обиждат но според мен който отиде в Реал.М. се проваля *joking* Примери са Ван Нистелрой,Бекъм и др. *sad*

lubo_krika
05.06.2009 14:07

biznesmen i fidel_castro-дано сте прави и да не ходи там,че ще изгубя бас в евро,понеже заложих,че Кака няма да напусне Минал.Той самия многократно твърдеше,че няма да напусне и дано остане лоялен.Не ми е много за парите,но мразя да губя басове.

red_manutd_7
05.06.2009 13:55

Ако това е истина, Реал наистина си подобряват състава.Кака ще бъде основен футболист на Мадрид.Все още обаче мисля, че не е подписал, защото многократно потвърди оставането си в Милан.

beckham_07
05.06.2009 13:28

Браво!Браво!Сега Роналдо няма да иде при тия лешпери!!!!!!!

fidel_castro
05.06.2009 11:05

И аз не вярвам особено на тези приказки. Отдавна Реал МАдрид действат по този начин- обявяват един трансфер за сигурен и така поставят под напрежение и играча, за когото става дума,и неговия клуб. Така правиха и миналото лято с Роналдо , но видяхте ,че нищо не се получи. Затова не бъдете сигурни в правотата на тези думи. Просто политиката им е такава и затова си навличат все повече врагове и общо взето загубиха голяма част от уважението на другите клубове с тези приказки зад гърба.

biznesmen
05.06.2009 10:48

Как разбрахте че е напуснал ми е много интересно?Тези измислици като ги четете ли?Когато се появи в официалния сайт тогава ще повярвам сега това НЕ Е вярно че е напуснал.

Forza_ACM
05.06.2009 10:14

Много Жалко че Рики Кака ни напусна .. *sad* .. нямам нищо против Реал но дали там ще си покаже уменията както в МИЛАН ..

niki_kts
05.06.2009 10:10

Преди 2 дни казах,в съвременният футбол:"Каквото не става с пари,става с много пари!" и днес Кака и Милан потвърдиха за пореден път това становище *wink* Да пожелаем успех на един от най-добрите футболисти в света в новия му клуб!Ако Флорентино Перес привлече и Роналдо,както и Рибери(с помощта на Зидан),Реал ще придобие необходимата за неговото име класа.

vans
05.06.2009 09:39

едно не разбрах от ман сити му предложиха към 110млн и 110млн за клуба, що напраиха сделка за 70млн с реал...или греша?

omonigotemile
05.06.2009 09:09

Представям си Кака зад Раул, Робен отляво, Кристиано отдясно--> перфектно *smile* Айде Реал!!