Пасош - Пандури, спечелен

13:44
Пасош - Пандури, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. септември: 0 познати от 1 мача - 0.0% успеваемост

Залог на деня за 03.10.2013 г.



Само преди няколко дни в рубриката писах за състоянието, в което се намира отбора на Пасош де Ферейра. Той изпитва финансови затруднения, ръководен е от доста неопитен треньор, а селекцията му в настоящия вид е посредствена, след като много от основните изпълнители от миналия сезон напуснаха. Тимът е на последно място в елита на Португалия и усилията му ще бъдат насочени към срещите от шампионата, а Лига Европа ще бъде излишен ангажимент. В последните си две шампионатни изяви Пасош взе 4 точки и глътка възход и така изглежда още по-сигурно, че той ще концентрира усилията си в мачовете от първенството, защото спасението е приоритет номер едно. Пандури Търгу Жиу е един от стойностните тимове в Румъния, който разполага с международна селекция и ще се стреми (ако силите му позволят) да прескочи тази група. Голям коз за гостите тук ще се окаже фактът, че те отстраниха доста драматично един от португалските грандове Брага по пътя си към груповата фаза. Тогава румънците загубиха като домакини първата среща с 0:1, но след това на португалска земя след продължения и убедителна игра те спечелиха с 2:0. При тези обстоятелства става ясно, че тук стойността е дори върху двойката, но по-консервативният подход, че Пандури просто няма да загуби, също изглежда добро решение.

Прогноза: Х2; Коефициент: 1.70

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LoNsDaLe_
03.10.2013 14:20

От мен днес Под 2.5-@1.80 на Лион-Витория. Най-креативния халф на Лион Грение имаше ангина и е под въпрос, а и те по принцип последните мачове играят с много браг в атака. Виторя не са нещо особено, но обичат да разиграват и да бавят играта срещу по-големи отбори, както в последните 2 мача срещу Бенфика и Порто.