Стоев: Искаме победа срещу Динамо, но и равенството е добър вариант

19:38
Стоев: Искаме победа срещу Динамо, но и равенството е добър вариант
Старши треньорът на Лудогорец /Разград/ Стойчо Стоев каза на пресконференция, че утрешният втори мач от груповата фаза на турнира Лига Европа по футбол с Динамо /Загреб/ е "ключов" с оглед на перспективите на българския шампион за класиране в следващата фаза.

"Нормални са очакванията да се представим добре, каза Стойчо Стоев. Това е ключов мач за нас с оглед евентуалното класиране в турнира. Доста тежък мач. Динамо са наясно, че при една загуба отпадат".

На въпрос на журналист дали утре Лудогорец не смята "да се реваншира" за миналогодишната загуба и елиминирането от Шампионската лига от Динамо /Загреб/, Стойчо Стоев отговори с усмивка: "Реваншизмът е лош мотив и не ни интересува. Утре излизаме за победа. Много се надявам да има публика, която да ни подкрепи. София не е голям фен на Лудогорец, но все пак сме българи. А освен това прогнозата за утре е, че няма да вали . . ."

Запитан от журналист дали Лудогорец не е фаворит в утрешния мач с оглед резултатите от първия кръг, Стойчо Стоев отговори: "Журналистите и букмейкърите определят фаворитите. Нашата работа е по-друга - за нас е по-важно да излезем максимално концентрирани на терена. Ние излизаме за победа. Като вариант една точка не е лоша. Футболистите ни трябва да подходят много внимателно и да играят тактически правилно".

Стойчо Стоев каза на пресконференцията, че за съжаление Лудогорец е с доста контузени играчи в момента. "Минев още не е готов и няма да играе утре, не скри проблемите на отбора старши треньорът. Безяк още има проблеми и след днешната тренировка ще решаваме. Минимална е възможността и Мантула да играе".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sluchainik
02.10.2013 23:49

Успех Разградчани имате подкрепата на Добричлии

kros4o
02.10.2013 23:17

Какво равенство нужна Ви е само победи, друго не Ви устройва !!!