ЦСКА Москва подчини Виктория Пилзен в голов трилър (видео)

20:46
ЦСКА Москва подчини Виктория Пилзен в голов трилър (видео)
ЦСКА Москва победи Виктория Пилзен с 3:2 на стадион "Петровский" в Санкт Петербург в среща от група D на Шампионската лига.

Шокиращ старт за домакините

ЦСКА Москва играеше на стадиона на кръвния си враг Зенит и може би поради този факт, армейците стартираха мача с Виктория, получавайки "гол от съблекалнята". Още в четвъртата минута чехите откриха резултата. Милан Петжела стреля от границата на пеналта, последва рикошет в крака на Игнашевич и топката попадна на крака на Райторал. Десният халф на Виктория бе оставен непокрит в наказателното поле на ЦСКА и с удар по земя в долния ляв ъгъл на Акинфеев изведе своя тим напред в резултата.

Армейски обрат до почивката

Възпитаниците на Леонид Слуцки не се шокираха от лошото начало и бързо стигнаха до изравняване. В 19-та минута Ахмед Муса проби по левия фланг, навлезе в наказателното поле, след което с пас по земя намери Зоран Тошич на точката на дузпата. Сърбинът веднага шутира, последва рикошет във Вацлав Прохазка, което заблуди вратаря Козачик.

Десет минути по-късно Тошич изведе Кейсуке Хонда на добра позиция и японецът елегантно прехвърли стража на Виктория, извеждайки армейците напред в резултата.

Българското участие


Георги Миланов се появи като резерва в 72-та минута, заменяйки Елм. Българинът се представи на ниво и изигра позитивна роля при този важен успех на ЦСКА.

Смешна вратарска грешка уби интригата

Дванадесет минути преди края на мача вратарят на Виктория Козачик допусна аматьорска грешка, която доведе до трети гол във вратата му. Резник върна към своя страж с лек пас по земя. Вратарят не можа да си спре топката, тя премина под крака му и се оплете в мрежата. Преди този епизод футболистите на Виктория бяха осъществили натиск и опитваха да стигнат до изравняване.

Все пак, чехите стигнаха до почетен гол в даденото от съдията продължение. След центриране в малкия пеналт на Акинфеев, той не успя да боксира добре топката, тя попадна в Бакош, който се разписа след удар с глава.

В крайна сметка ЦСКА взе трите точки.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sidestep
02.10.2013 20:50

ЦСКА Москва 3:2 Виктория Пилзен .. Браво за това, че играха добре и спечелиха, защото са ми първия мач от фиша заедно с победи за двата Манчестъра.*beer*

Sidestep
02.10.2013 20:21

Браво ЦСКА, сега само си изиграйте остатъка от мача и ми излезте! *beer*