Aлегри: Равенството с Аякс ни устройва

09:42
Aлегри: Равенството с Аякс ни устройва
Равенството в мача с Аякс се явява добър резултат за Милан, с оглед на това, как се развиваше срещата, заяви треньорът на росонерите Масимилиано Алегри след двубоя от груповия етап на Шампионската лига.

Холандците, домакини в срещата, поведоха с гол на Стефано Денсвил в последната минута на редовното време, но в продължението Марио Балотели от спорна дузпа възстанови равенството.

"Знаехме, че играем срещу Аякс - отбор, който се стреми да действа на високо темпо и ще ни бъде трудно, затова задачата ни бе да забавим играта. През второто полувреме Аякс вече не можеше да поддържа това темпо и ние започнахме да доминираме на терена, но допуснахме нелеп гол след ъглов удар. Така че трябва да сме радостни от крайния резултат", каза Алегри.

Милан с 4 точки е втори в група "Н", изоставайки от Барселона с 2 т. В трети кръг росонерите посрещат лидера в групата, а Аякс гостува на Селтик, който загуби първите си две срещи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Realpain
06.10.2013 21:42

Не се отчайвайте толкова. Милан винаги ще бъде КЛАСАТА в Калчото и един от най-силните в Европа, нямам търпение за мачовете с Барса, защото това са два от любимите ми отбори и за мен ще бъде наслада отново да ги видя един срещу друг макар и Барселона да влиза като фаворит в мача. *beer*

cartoonnetwork
02.10.2013 16:44

Специалиста от Ливорно да си хващаш гълабите и да те няма!!
Много ясно че те устройва равенство направи ни селски отбор !!!! Господин тренер .......
По добре с младите надежди които не са малко имаме доста играчи които могат да се наложат но не ние взимаме дървари , налагаме дървари с които тренера е свикнал да играе в средняшките отбори.
Пу пу !!

angel.bonev.908
02.10.2013 10:46

Много надолу слязоха тия момчета от Милан, че и бяха на път да загубят снощи.