Мастер ще играе домакинските си мачове в Поморие

17:06
Мастер ще играе домакинските си мачове в Поморие
Третодивизионният Мастер (Бургас) ще играе домакинските си мачове до края на сезона в Югоизточната "В" група на стадиона в Поморие, обяви пред БТА президентът Мартин Бошнаков. До момента червено-черните приемаха съперниците си на стадиона в град Българово, но през този уикенд ще дебютират като домакини на Созопол на стадиона в Поморие.

"Решихме се на това действие поради няколко причини. От една страна съоръжението в Поморие е по-добро, много по-модерно и притежава лиценз и за професионалния футбол. От друга, Поморие е много по-комуникативно място за нас отколкото Българово. Надяваме се, че ще има по-голям интерес към мачовете ни при тази промяна, каза още Бошнаков.

"Много е важно и положителното отношение на общината в Поморие в лицето на кмета Иван Алексиев, който наистина обича футбола. Стадионът в Българово ще бъде използван основно като тренировъчна база от нашия клуб", допълни шефът на Мастер (Бургас).

След изиграването на мачовете от 8-ия кръг Мастер е на 3-о място в Югоизточната "В" група с 18 точки. На 4 пред тях е Созопол, който е отбелязал и впечатляващите 41 гола до момента. Двата отбора се срещат на 5-и октомври от 16.00 часа.

Вчера пък Мастер се наложи с 1:0 при гостуването си на новака в трета лига Евроколеж (Оризари). Единственото попадение реализира Петър Колев, но още в 1-ата минута тежка контузия получи другият нападател Райчо Раев. Той е със счупена скула и поради това беше откаран в болницата.

"Нормален мач за нашия отбор. Надявам се, че всеки мач ще вдигаме повече и повече нивото. Целта ни е да играем по-бързо и по-комбинативно", обясни пък старши треньорът Ангел Стойков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация