Владимир Гаджев: Титлата е постижима цел за Левски

15:31
Владимир Гаджев: Титлата е постижима цел за Левски
Титлата от българската футболна "А" група е съвсем постижима цел за Левски, заяви един от капитаните на отбора Владимир Гаджев, който беше избран от специалисти и треньори за най-добър играч от десетия кръг на елитната дивизия. Той добави, че към момента е футболист на Левски, но неговото голямо желание е да заиграе за клуб от европейска държава, след като договорът му със сините изтече през лятната пауза на първенството.

"Започнахме шампионата малко колебливо, но вече играем по-добре и се надявам да задържим серията от добри резултати. Сработваме се с новите футболисти в тима Ларсен Туре и Мирослав Иванов, като аз лично мисля, че те са много добри играчи и повишават значително качеството и класата в Левски, както и настроението в съблекалнята. Сезонът е дълъг и интересните мачове тепърва предстоят, а титлата ще бъде решена след обособяването на двете седмици за плейофите. Именно този регламент трябва да ни помогне. Аз мисля, че шампионската титла е съвсем постижима цел за Левски", каза Гаджев.

"Както всеки един футболист, аз също искам да заиграя в Европа. Мисля, че ми е време. Отказах офертата от Китай, защото парите не са важни за мен и най-вероятно щях да изпусна мястото си в националния отбор. И отново да получа такава, пак не бих я приел. Скоро разбрах, че преди две години е имало оферта за мен от Киево, но е била отказана, без да ми бъде съобщено. Все пак, не се сърдя на никого и гледам напред", добави българският национал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

myzrael
30.09.2013 18:36

Говедата пак рогата им пречат да видят реалноста - явно вече рогата имат доста разклонения *joking*

Iron4
30.09.2013 18:35

Нека да приемем загубите от пловдивските отбори и от Лудогорец,дори и равенството с Литекс,обаче загубихме 4 точки от мачовете с Берое и Черно море на Герена.Срещу Берое играхме полувреме и нещо с човек повече,а срещу моряците почти полувреме...простата сметка показва че ако си бяхме взели тези 2 мача,щяхме да сме с 22 точки,на 2 място към сегашния момент и само на 3 точки от Лудогорец.За титлата наистина все още има някакъв шанс,но си мисля че тези 4 точки ще се окажат много важни.Миналият сезон ако си спомняте безличният ни домакински мач с Монтана завършил 0:0,а преди изиграването на онзи кръг Монтана беше на последно място(бяха наистина слаби),та ако ги бяхме били направете пак сметка дали последния мач със Славия щеше да бъде толкова важен(равенството което всъщност беше загуба)...

night_wolf1984
30.09.2013 15:39

Шампион е Лудогорец,за останалите 3 места за ЛЕ ще се борят Левски,ЦСКА,Ботев и донякъде Литекс*wink*Помнете ми думата*smile*

paunQ
30.09.2013 16:26

И аз така мисля.