"Мойс не се вслуша в съвета на Фърги"

12:28
"Мойс не се вслуша в съвета на Фърги"
Ерик Стийл, който е бивш треньор на вратарите в Манчестър Юнайтед, разкри, че настоящият мениджър на червените дяволи Дейвид Мойс е отказал да се вслуша в съвета на легендата сър Алекс Фъргюсън в края на миналия сезон.

Както е известно, Фърги избра Мойс да го наследи на "Олд Трафорд". След като бившият наставник на Евертън е приел офертата, Фъргюсън му е казал:

"Запази това, което имаме, бъди последователен и хората от екипа ще ти помогнат да се справиш в трудните моменти. Ще ръководиш масивна машина."

"Мойс отказа да послуша сър Алекс", споделя Ерик Стийл, цитиран от списание "United We Stand".

"Дейвид разговаря с мен, Майк Фелън и Рене Мюлестийн. Обясни ни, че иска да работи със своя екип. Ние му казахме, че това е смело решение и го разбираме", допълва Стийл.

"Разбира се, че не исках да напусна Юнайтед", обяснява бившият треньор на вратарите на тима.

"Станахме шампиони по много убедителен начин, а Давид Де Хеа изключително много подобри представянията си. Горд съм с него и се надявах да продължим да работим заедно. Тъжно ми е, че вече не съм част от Юнайтед, но за сметка на това имам страхотни спомени от времето ми в клуба", каза още Ерик Стийл.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
01.10.2013 11:00

Много ме ядосва Мойс с твърдоглавия си характер и глупостите които говори ... много се дразня казвам ВИ много .. ама съм безсилен, дано с времето нещата потръгнат... твърдоглав от гледна точка на това, че в мач в който отборът губи, той вади Ашли Йънг и вкарва Клевърли, Нани и Ернандес остават цял мач на пейката .. изказванията му, че отборът не е конкурентно способен на другите, което е пълна глупост с оглед факта, че САФ с този отбор пишеше история години наред, а Мойс взе и най-добрия си играч от Евертън .. отделно на това, САФ го е посъветвал да остави старият екип, той обаче не .. решил да действа с нов негов екип, с нови треньори .. нямам думи .. един треньор така може да обърка нещата. Вярно, че нищо не е свършило, вярно че и при САФ е имало слаби стартове, но след това винаги вдига отбора, не може Манчестър Юнайтед да изиграе 2 и повече поредни слаби мача, просто не се е случвало .. един мач слаб и после САФ прави чудеса и отборът прави серия от силни мачове, при Мойс серията е от слаби мачове .. много слаб треньор е за сега.

zizinho
30.09.2013 22:20

Мойс има нужда от време.Той не само отива в нов отбор, но заменя САФ (най-великият мениджър). Напрежението върху него е огромно.И въпреки всичко Ман Ю си е Ман Ю.Имат млад и добър вратар, опитни защитници, както и млади с голям потенциал, засилиха халфовата линия с Фелайни, който ще замени Скоулс (до колкото е възможно), а нападението им е най-доброто във ВЛ - Рууни и Перси. Само тия некадърници по крилата трябва да ги сменят.Юнайтед винаги са разчитали на силни крила, а в момента могат да използват там само Нани и Кагава. Може и да не са в добра форма, но имат много повече качества от Валенсия, Йънг, а Уелбек няма да го коментирам.

overdrive
30.09.2013 21:44

Мойс не започна добре, но все пак трябва да му се даде и някакво време да наложи своите идеи в отбора. Ако пък го уволните след още някоя загуба по негова вина не е гаранция, че ще намерите някой да се справи много по-добре от него.

JasonX22
30.09.2013 20:15

А защо решавате всички, че Мойс е грешка, щом САФ го е избрал сам, това значи че има потенциала да води МЮ. Но както е при всеки човек трябва му време да се приспособи към отбора или по скоро да наложи своят стил, стила който има и който САФ е харесал и заради който го е избрал.

Woolwich_A_89
30.09.2013 20:09

кво обаждане уе тва да не е Стани богат жокера да не тряа да е досъ6т като САФ че да е добър тренер трябва му време нов отбор нови играчи води то не става за 1-2 седмица те метачките от един раион на метене кат минат на друг раион се 6а6кат ебаси ...

ManUnited_
30.09.2013 19:57

След като наследяваш такъв "ВЕЛИКАН" като САФ,просто си задължен да попиеш неговите съвети и неговите идеи като за начало.Не може Мойс да си мисли,че като дойде и веднага ще наложи своя стил и тактика на игра на отбора.Просто в момента е необходимо Мойс да се обади на Фъргюсън и да го попита какво е решението в тази трудна ситуация,защото наистина е трудна,а според мене ще стане още,ако не се допита до Великият шотландец.

fen_na_manutd
30.09.2013 19:28

Бъзби и САФ са имали такива отношения. Защо Мойс и САФ да нямат? Явно Мойс си е мислел, че състава си е перфектен, но той май няма харизмата и т.н. на САФ, което му изигра лошо шега. Все пак има още трансферни прозорци и шанс за Мойс да направи нещо смислено и да подсили този състав. Да, имаме футболисти, на които мястото не е в Ман Ю, но има начини те да бъдат премахнати. Така че, всичко зависи от Мойс и неговия екип.

karakuli
30.09.2013 18:30

Много лошо тогава .Мойс си е срал на метеното !

lybomirchy7
30.09.2013 16:41

А защо направо не върнете фъргюсън и предишните му помощници... Още в момента в който се заговори че Мойс ще поеме юнайтед казах едно нещо - фъргюсън ще има пръст във всичко, без значение "оттеглянето му"...

paunQ
30.09.2013 16:29

Не мисля, че е сгрешил. Той се опитва да наложи своите идеи. Въпросът е там, че няма кой да го чака в Юнайтед. При "карамелите" разгърна своя потенциал, но Юнайтед е много по-високо стъпало за него. Оставете човека да работи. Резултатите ще дойдат, защото това все пак е МЮ! Същото го казвах за АВБ, както и за Роджърс!

inspiredd
30.09.2013 16:21

А по - полека с обидите...... не знам кои са куците коне... само Мата е по - добър от цялата ви халфова линия

inspiredd
30.09.2013 15:08

А стига обвинявахте Мойс, това че част от играчите ви са куци коне е проблема

pesholudiq
30.09.2013 18:54

Ами ако не си забелязал Мойс не е Фърги, и си няма хал хабер кво прави. И аз съм на мнение, че играчите ви са куци коне.. Още се чудя как Фъргюсън се представяше толкова добре с тия играчи...

catalan
30.09.2013 16:24

С куци коне Сърчето титли печелеше.

alechko
30.09.2013 16:09

Бастун какви куци коне това са шампионите от миналата година и сега са 12. Смятай ти дали е от играчите или от тренерчето

Vaskovas
30.09.2013 15:37

Тия куци коне бяха на 20 точки пред твоя любим Челси такаче сам си направи изводите те какви смешки трябва да се пъпчасало келеме !

Отговор
:
11
Kagawa_26
30.09.2013 14:02

Като е отказал да послуша съветите на Фърги, за това в момента сме на такова положение. Ерик Стийл, Рене Мюленстийн и Майк Фелън винаги ще ги помним с добро. П.С. Сегашния ни помощник-треньор (Стив Раунд) е едно ниво по-надолу от Мюленстийн. Трябваше Рене да го задържим, ама Мойс...