Официално: Манчини преговаря с Галатасарай

10:34
Официално: Манчини преговаря с Галатасарай
Италианският специалист Роберто Манчини се съгласи да подпише договор за 2+1 години с турския футболен шампион Галатасарай, съобщава "Хюриет".

48-годишният Манчини ще получава по 4,5 милиона евро на сезон, които с бонусите могат да достигнат до 5,4 милиона евро.

Според "Фанатик", обаче, възнаграждението на италианеца ще бъде по-голямо - 5,5 милиона евро, които могат да нараснат до 7 милиона евро, както и клауза за освобождаване при оферта от националния отбор на Италия.

Помощници на Манчини ще бъдат Атилио Ломбардо и Иван Карминати.

Италианецът пристигна снощи в Истанбул и след 3-часови преговори двете страни са близо до финализиране на контракта. Остава да бъдат доуточнени някои детайли, който ще стане на
втора среща по-късно днес. От официалния сайт на турския клуб съобщават, че водят преговори с Манчини и в близките часове ще бъде разкрит резултатът.

Манчини, който е без работа, след като беше уволнен от Манчестър Сити през лятото, е основен фаворит за наследник на Фатих Терим.

Терим отказа да подпише предложения му нов договор от Галатасарай и ще остане само селекционер на турския национален отбор.

Ако сделката с Манчини пропадне, ръководството на турския футболен шампион ще се обърне към Дик Адвокаат или Джовани Трапатони.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Baros_87
30.09.2013 17:48

а бе Уинър още вчера Манчини беше в Турция за да подпиши договора с Галатасараи пак закуснявате с новините нещо *smile*