Радуканов: Имам да взимам пари от ЦСКА

10:08
Радуканов: Имам да взимам пари от ЦСКА
Бившият старши треньор на ЦСКА Милен Радуканов потвърди пред „Тема Спорт", че има да получава пари от престоя си на „Армията" през миналия сезон. Радуканов во­деше червените между март и май, след като Миодраг Йешич бе уволнен. Въпреки че наставникът получаваше далеч по-малка заплата, отколкото сърбина и Стойчо Младенов, той все още има да взима су­ма от около 20 000 лева. Пари­те е трябвало да бъдат изплатени в определен срок, който обаче отдавна изтече. Радуканов на този етап не е предприел мерки, за разлика от Йешич, който заведе дело срещу ЦСКА. Парите и на двамата са от времето на „Ти­тан".

„Новите собственици май ще се окажат като старите. Имам да получавам пари от клуба, имахме си уговорка, но тя отдавна е нарушена. Се­гашното ръководство се ба­ви много. И оправдания от рода на „И на нас не ни е леко" няма как да важат вече. Кога­то се залавяш с нещо, трябва да знаеш, че си способен да се справиш, а не да се хвърляш на сляпо. Аз поне правя така, до­като собствениците... Все още не искам да коментирам тази тема детайлно. Проявя­вам търпение, дано нещата да се оправят, но ако не видя скоро промяна, може и да ко­ментирам по-обстойно", зая­ви Радуканов.

Милен присъства на почти всеки домакински мач на ЦСКА през този сезон. Той заема мя­сто във ВИП ложата на „Ар­мията", но досега не се е нае­мал да коментира играта на отбора.

„Никога не съм комен­тирал самоцелно колеги. Ми­сля, че не е редно. Знаете кол­ко пъти сте ме търсили за ин­тервю по темата ЦСКА, но аз предпочитам да запазя мълча­ние", уточни Радуканов.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация