Брутална контузия за Тевес

22:56
Брутална контузия за Тевес
Звездата на Ювентус Карлос Тевес показа стряскаща снимка на крака си след дербито с Торино.

Аржентинецът е с травма в глезена и е под въпрос за двубоя с Галатасарай от Шампионската лига в сряда, съобщи официалният сайт на бианконерите.

"Чиро Имобиле за малко да ми счупи глезена", написа Тевес в профила си в социалната мрежа "Туитър". Футболистът подкрепи твърдението си със снимка, показваща състоянието на крака му след мача.

Инцидентът стана в 36-та минута на двубоя, като Имоболе получи само жълт картон. Интересен факт е, че острието на Торо е юноша на Ювентус, но изглежда не питае никакви сантименти към родния си клуб.





Както е известно, шампионите спечелиха дербито с 1:0, като от лагера на Торино се оплакват, че голът, отбелязан от Пол Погба, е трябвало да не бъде зачетен, тъй като преди французинът да се разпише, Карлос Тевес е бил в положение на засада. Треньорът на Юве Антонио Конте контрира нападките срещу тима му, като каза, че Имобиле е трябвало да бъде изгонен за нарушението срещу Тевес преди почивката.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

caramell
30.09.2013 14:52

Важното е Скарфейс да е на тениската!

Gopcho
30.09.2013 13:10

Тевес е машина ще се оправи бързо.

TheFruitMaster
30.09.2013 11:20

Както това си беше за директен червен картон, така и вашия гол беше от засада *smile*
Сега трябва съдийската комисия в Италия да се задейства и въпреки че Иммобиле получи само жълт картон да получи поне 3 мача наказания за това си действие.
Дано няма усложнения с връзките Тевес, другото ще мине бързо!

myzrael
30.09.2013 12:05

Да, но засадата се видя на повторенията, нали. Докато и 2-та червени картона си бяха повече от очевадни! Аз предпочитам да бяха отменили гола и да бяха показали 2-та червени картона на Торино. Тогава мача нямаше да свърши с 1, а с поне 3-4 гола разлика...

biserms
30.09.2013 10:45

[@link http://www.youtube.com/watch?v=3A6PaGfPrQo]

Леле не можах да гледам вчера мача ама тоя верно замалко да му счупи глезена

*devil**devil**devil**angry*

bacardy_breezer
30.09.2013 08:21

Уф, дано Карлитос да е добре *sad* Ще ни трябва за Галатасарай... Влизането на Чиро Иммобиле беше наистина брутално и в първия момент като видях Тевез как се гърчи от болка направо се паникьосах. Тевез си беше повел топката напред и Иммобиле нямаше как да играе с нея, което си беше УМИШЛЕНО ВЛИЗАНЕ ОТЗАД БЕЗ ТОПКА... Просто се чудя как не му беше дигнат червения картон. Дано Карлитос се оправи и да помага срещу турците.

Nanas18
30.09.2013 00:09

Мразя Юве, но това си е чист червен картон

biancorosso
29.09.2013 23:10

Айде сега тия дето обиждаха Юве да си пуснат повторението на тва зверско влизане отзад в краката на Тевез от страна на дърваря Имобиле и да кажат не беше ли за чист червен картон и не ни ли ощети съдията ? Или само като сгреши в наша полза се излиза купища пумия, а като сме ощетени - няма нито дума за това. Ако Торино бяха останали с човек по-малко в 36-та минута знаете ли какво щеше да им се случи ? Или за тва си траете....

myzrael
30.09.2013 18:41

Дали е било, дали не е било...като не си гледал мача защо коментираш....пълно с "компетентни" и многознаещи тъпаци тука!

golemiq_geshan
30.09.2013 16:03

дърваря Имобиле , но като нищо след някоя друга годинка ще го боготворите ... Иначе това , че крака на тевез е в такова състояние не е пълната причина да бъде показан червения картон , защото футбола е мъжки спорт и се случват такива работи , идеята е дали е било с умисъл , той човека може да играе с топката дори , тази снимка нищо не доказва , важно е какво е било влизането , така че не се впускайте толкова за снимката ... Иначе и за мен може да се отсъди червен картон , а състоянието на Тевез е наистина брутално и е невероятно колко дълго след това той остана на терена , но това не е толкова учудващо за такива булдозери като него , както например Гатузо игра повече от полувреме срещу Киево преди години със скъсани връзки .

Gopcho
30.09.2013 13:08

Сега разбираш какво ни е на нас феновете на Барселона, ако ме разбираш! Честита победа на юве.

biancorosso
30.09.2013 12:45

Въпроса е защо коментираш без да си гледал мача ? Виждам, че често се заяждаш с Юве и като цяло с италианското първенство, без да го следиш. За това ще ти дам 2 съвета - или гледай мачовете и чак тогава се прави на компетентен, или ако наистина не те интересува - просто не влизай да плюеш в темите с цел да дразниш феновете на Юве и/или Калчото *smile* Защото е най-лесно като съдията сбърка в наша полза всички хейтъри да почнат да плюят Юве и да ни наричат съдийски отбор, а когато сме ощетени (което се случва доста често) нещата се подминават и дори не се коментират.

aa2
30.09.2013 00:01

Аз се извинявам за коментара си относно мача, явно не сте били бутани.