Интер надигра Каляри в Триест, но стигна само до реми (видео)

18:35
Интер надигра Каляри в Триест, но стигна само до реми (видео)
Интер завърши 1:1 при гостуването на Каляри и пропусна възможността да се изравни с Наполи и Ювентус на върха в класирането на Серия А.

Интер поведе с гол на резервата Мауро Икарди с глава в 75-а минута, но попадение след рикошет на Раджа Наинголан в 83-а минута донесе точката за Каляри.

Равенството остави Интер на четвърто място с 14 точки, две по-малко от Наполи и Юве.



Новакът Сасуоло взе точка от гостуващия Лацио при равенството 2:2. Това е второ поредно равенство за Сасуоло и втора поредна точка за тима след изненадващото 1:1 през седмицата като гост на Наполи. Въпреки спечелената точка, Сасуоло остава на дъното на класирането.

Лацио поведе с гол на Андре Диас в 50-а минута, но пет по-късно Матиас Скелото изравни за Сасуоло. Антонио Кандрева отново даде преднина на римляните в 54-а минута, но Сасуоло не
се предаде и стигна до ремито след попадение на Антонио Флорес в 76-а минута.



Катания записа първа победа за сезона след успех с 2:0 срещу Киево и се отлепи от дъното на класирането.

Чешкият национал Ярослав Плашил даде преднина на Катания в 22-а минута, а Лукас Кастро затвърди успеха след попадение в 54-а минута.

Новакът Верона също постигна победа - 2:1 срещу гостуващия Ливорно и продължава добрия старт на сезона. Верона е на седмо място в класирането с 10 точки. Вратарят на националния отбор Николай Михайлов не бе записан в групата за мача на Верона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ReDeViL666
29.09.2013 21:17

Някой , който следи италианското първенство - може ли да ми каже , защо мачът се е играл в Триест?*thinking*