Лион и Лил поделиха точките

10:30
Лион и Лил поделиха точките
Отборите на Лион и Лил завършиха наравно 0:0 в мач от осмия кръг на френското първенство и останаха в подножието на върха в Лига 1 след изиграването на срещите от съботната програма. Двата отбора направиха интересен и равностоен мач, но липсата на голове остави песовете на четвърто място при четири пункта пасив срещу лидера Пари Сен Жермен, докато Олимпик продължи да изпитва затруднения през сезона и е на осмата позиция.

По-рано в съботната програма на Лига 1 голове на тийнейджъра Маркиньос и на най-скъпото попълнение Единсон Кавани донесоха победа на Пари Сен Жермен с 2:0 над Тулуза, с което шампионите се върнаха на първо място във класирането. Новаците от Монако обаче имат шанс да излязат отново начело, ако победят Реймс като гости по-късно тази вечер.

Единсон Кавани направи моментално добро впечатление, след като замени Златан Ибрахимович в средата на втората част. Той надбяга защитата на съперника при пас на Адриан Рабио, след което беше спънат за дузпа от Урош Спаич. Уругвайският нападател се разписа с втория си гол за Пари Сен Жермен само за тази седмица, с което добави едно попадение към това на Маркиньос.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

efc27
29.09.2013 10:32

Нищо не сте писали за това как порязоха Сент Етиен.