Йоканович: Заслужена победа, но ни предстои много работа

19:05
Йоканович: Заслужена победа, но ни предстои много работа
"Заслужено победихме, но не бяхме много добри в този мач и пред нас предстои много работа", коментира наставникът на Левски Славиша Йоканович след успеха над Славия с 1:0 в столичното дерби от 11-ия кръг на "А" група.

"През първото полувреме играта бе равностойна, оставихме големи свободни пространства между нашите линии. През второто полувреме обаче реагирахме, бяхме по-опасни, можехме да нападаме и да се отбраняваме. Мисля, че Славия нямаше положение в този мач. Заслужено победихме, но не бяхме много добри в този мач и пред нас предстои много работа. Надявам се да бъдем по-добри в следващия мач", каза Йоканович на пресконференцията след двубоя.

"Важно е, че Туре вкара гол, той се присъедини късно към нас и го вкарвахме в ритъм малко по малко. Днес вкара изключително важен гол, надявам се, че ще ни помогне и в бъдеще. Много е добре, че постигнахме поредица от победи, надявам се да я продължим, но за това е нужна много работа и игра като тази през второто полувреме", допълни старши-треньорът на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация