Реал Мадрид - Атлетико Мадрид, спечелен

14:06
Реал Мадрид - Атлетико Мадрид, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. септември: 16 познати от 21 мача - 76.2% успеваемост

Залог на деня за 28.09.2013 г.



От началото на сезона Белият балет сякаш не танцува с палци, а изглежда като че на играчите му са обути обувки. Изключение прави само играта им в мача с Галатасарай в Шампионската лига, където испанците показа категоричност. Като причина за това може да се посочи стремежът на треньора им Анчелото да наложи нов подход към отделните срещите. Типично по италиански тертип той се опитва да накара играчите да влагат във всеки мач точно толкова усилия, колкото да им достатъчни за да се поздравят с победа. База за налагане на подобен стил на игра има, защото в огромна част от случаите Реал Мадрид е фаворит, без значение кой е неговият съперник. Само че така подхождайки към всеки мач белите започват да превръщат изявите си в една разходка по ръба на бръснача. Неведнъж от началото на тази кампания Реал Мадрид стартира домакинска среща с пасив в резултата (и то срещу посредствени опоненти) и му се наложи да обръща, за да се добре до пълния комплект точки. Кулминацията на колебанията обаче беше в срещата преди дни, когато Роналдо и компания спечелиха визитата си на Елче с огромната и очевидна съдийска помощ. Атлетико Мадрид в сегашния си вид има всички шансове да се превърне в първия препъни камък за белите в шампионата. Дюшекчиите не просто са третият най-силен тим в Испания след двата гранда, но очевидно скъсяват дистанцията до тях. Атлетико не загуби и двата си сблъсъка с Барса за Суперкупата в началото на сезона и въпреки че статистиката тази вечер категорично ще бъде против него, то той едва ли в близките години се е сблъсквал с по-подходяща ситуация, в която да има всички шансове да се надява на нещо от мач срещу Реал Мадрид. Ако решите да посегнете към точно тази среща моят съвет е или да опитате нещо в полза на гостите или да я пропуснете.

Прогноза: Х2; Коефициент: 2.20

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

orton95
28.09.2013 21:53

Уцелих джакпота с 3те ХК на ПСЖ, Марсилия и Наполи с залог от 10 лева *money*
За утре мисля да пробвам 2ки на Бешикташ и Розенборг, но все още мното се колебая. Ако някой има инфо за тези 2 мача да споделя *beer*

valdes021
28.09.2013 18:41

Как могат да отменят гола на Rotherham
*angry**angry**thumb_down*

GalStan
28.09.2013 17:28

Аз за днес играх Лейтън О - Уолсол 1(хк), Мъдъруел - Рос К. 1, Теплице - Бохемианс 1 и Ница - Гингам 1

Успех на Сотиров, но мисля този мач да го пропусна.

sdw
28.09.2013 16:14

г/г на Реал,2-ка на Виляреал и 2-ка на Юве и кво друго ти тряа?
Може и един ъндър на ПСЖ,тъй като те показват ефективен,но не и резултатен футбол,а Тулуза откакто ги помня като гост гледат да не допускат много голове.

sdw
28.09.2013 16:05

Несериозна прогноза е Х2 за Атлетико...Особено от някой "специалист".От известно време чета прогнозите на Георги Сотиров,и с извинение,но от нещата които пише съм сигурен,че не е хващал и 1/3 от парите,които съм хващал аз в ЕФ или в сайтове...

LMessi_Barca
28.09.2013 15:09

Сотиров този мач съм го играл г/г, а какво ще кажеш за 1ца на Инвърнес и Мъдъруел?

LMessi_Barca
28.09.2013 16:09

Ами за Мъдъруел?

joro_sotirov
28.09.2013 15:13

Инвърнес са прехвалени, а и програмата им е много сгъстена. Скоро ще се издънят, а може и днес.

El_Fenomeno5
28.09.2013 14:26

Чиста единица... Хубав е също коефа за двойката на ЦСКА Москва, но дали ще излезе...? :д