Зенит прати скаути на Славия - Левски

10:37
Зенит прати скаути на Славия - Левски
Руският гранд Зенит праща главния си съгледвач на мача Славия - Левски. Експертът ще гледа няколко футболисти от двата тима.

На трибуните ще седнат още няколко съгледвачи от руски тимове. Белите имат отлични контакти с тях, след като в последните няколко сезона продадоха футболисти в Русия, а наскоро взеха юношата на Зенит Олег Шалаев.

Но в ложите няма да запали неизменната пура президентът на Славия Венцеслав Стефанов. Босът замина за Германия, където ще има срещи с представители на IMG и евентуални изпълнители на проекта за новия стадион в "Овча купел".

Разговорите ще са с ръководители на европейския отдел на американско-германския концерн за инвестиции и консултации. Проектът е в напреднала фаза и се очакват окончателни подписи до седмици.

Стефанов обаче не пропусна да отговори в свой стил на думи на Славиша Йоканович, треньора на Левски. Наставникът подхвърли на пресконференция, че "вратарят на Славия Георги Петков е много опитен, а това ще се види най-добре след 70-ата минута, ако резултатът е 0:0..."

"Именно затова идват хората от Зенит" - изстреля президентът на белите в отговор. - "Разбрали са думите на Йоканович и искат да видят какво ще направи Гошо след 70-ата минута. Може да го харесат и да го вземат..."

Стефанов пропусна да гледа на живо и последното дерби с Левски, завършило 1:1 на 25 май и лишило сините от титлата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DuX4o0
28.09.2013 19:24

Зенит да вземе Петков който е на 37 години... И какво ще му предложат да се пенсионира при тях сигурно *joking*

StadobolGovnin
28.09.2013 12:45

Ще си харесат целия клуб.... Непременно!*nerd**erm**surprized**confused**wonder**sad**scared**sick*

Gov_daebamamevi
28.09.2013 12:19

Това, което стана - ще им държи влага за цял живот!*party*

night_wolf1984
28.09.2013 12:17

Искам Славия пак направят изненада с/у Левски*smile*