Чисора иска Кобрата, мениджърът го спира

10:03
Чисора иска Кобрата, мениджърът го спира
"Обичам арогантността и напереността на Кубрат Пулев, той е правилният съперник за мен", сподели Дерек Чисора, който наследи именно българина като европейски шампион в тежка категория.

Чисора се справи лесно с германеца Едмунд Гербер, за да спечели пояса, овакантен именно от Кобрата. Англичанинът иска за следващ противник Тайсън Фюри, но е готов да се пробва и с Пулев, макар, че за българина Чисора изобщо не изглежда предизвикателство.

"Тайсън не може да удря силно. Ако той не иска да се бием, ще изляза срещу Пулев. Обичам арогантността и напереността му, той е правилният опонент за мен. Ще избираме между него и Тайсън", сподели британският боксьор.

Мениджърът му Франк Уорън обаче набързо отписа мач с Кобрата, който е съсредоточен в предстоящия си двубой за титлата на IBF, държана в момента от Владимир Кличко.

"В момента вариант за опонент е Тайсън. Дейвид Хей изглежда няма да се бие тази година, така че Дерек и Тайсън могат да се срещнат през ноември или началото на декември", сподели Уорън.

Именно Хей и Фюри трябваше да се срещнат в интересен двубой за британската публика, но първият се травмира и срещата се отложи за догодина.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация