Ливърпул си избра заместник на Сами Хупия

13:47
Ливърпул си избра заместник на Сами Хупия
Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес е предложил 2 милиона паунда за централния бранител на Портсмут и бившия защитник на Нюкасъл Силвен Дистен.

Медиите на Острова разпространиха информацията, че испанският наставник на "червените" търси да доведе заместник на Сами Хупия, който напусна тима и се присъедини към Байер Леверкузен след десет години в Ливърпул.

31-годишният Дистен има още една година до изтичането на договора си в Портсмут. Играчът бе спряган и за трансфер на "Емирейт Стейдиъм", но до оферта от страна на "артилеристите" така и не се е  и призна, че бъдещето му все още е неясно, докато Портсмут търси нов мениджър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

niki_kts
04.06.2009 20:36

Ливърпул притежават трима изявени централни бранители в лицето на Джейми Карагър,Даниел Агер и Мартин Шкъртел,така че едва ли се нуждаят от още един футболист в тази фаза на играта!По-скоро новото попълнение трябва бъде насочено към дясната част на отбраната,където Арбелоа е непостоянен и доста колеблив.но с евентуалното привличане на Глен Джонсън,нещата биха се подобрили доста! *thumb_up*

dexter
04.06.2009 15:46

Дистен в Ливърпул *joking* По скоро ще вземат Томаши4