Стоилов: Трябва да покажем максимума си срещу Лудогорец

15:26
Стоилов: Трябва да покажем максимума си срещу Лудогорец
С група от 19 футболисти Ботев Пловдив замина за Разград за гостуването на шампиона Лудогорец. Двубоят от 11-ия кръг на "А" група е в събота от 20:30 часа на " Лудогорец Арена".

В разширения състав се завърна халфът Георги Сърмов, който пропусна мача срещу Черно море поради контузия.

"Предстои изключително интересен мач в Разград. Един срещу друг излизат два отбора, които залагат на градивния, атакуващ и комбинативен футбол. Нашият тим трябва да подобри значително представянето си от последните няколко двубоя. Неведнъж съм казвал, че Лудогорец е много силен отбор и те го доказват с представянето си до момента. За да спечелим нещо от този мач, трябва да покажем максимума от възможностите си", коментира старши треньорът Станимир Стоилов.

Дербито на кръга в елита със сигурност пропускат контузените Тодор Неделев, Мариян Огнянов и Иван Цветков. Сърмов и защитникът Сивард Спрокел остават под въпрос за двубоя заради травми.

"Кадровите ни проблеми са известни на всички. Вече няколко мача не можем да разчитаме на Тодор Неделев и Мариян Огнянов, както и от началото на сезона на Иван Цветков. До последно ще изчакаме да видим състоянието на Георги Сърмов и Спрокел. Двамата имат проблеми, но пътуват с отбора за мача. Ще следим възстановяването им и ще преценим дали можем да ги ползваме", обясни Стоилов.

Лудогорец е лидер във временното класиране с 24 точки, а Ботев е втори с 20 точки.

Група на Ботев Пловдив за мача срещу Лудогорец:
Адам Стаховяк, Росен Андонов, Йордан Христов, Филип Филипов,Бобан Грънчаров, Сивард Спрокел, Елведин Джинич, Артур Енрике, Веселин Минев,Томаш Иршак, Борис Галчев, Георги Сърмов, Луис Педро, Костадин Дяков, ВандерВиейра, Станислав Костов, Ромарио Кортзорг, Абел Анисе, Валери Домовчийски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Axl_Rose
27.09.2013 16:00

Само да не покажете , максимума от миналия сезон!