Играч, отбелязал хеттрик на Юнайтед, отива в Ливърпул

12:44
Играч, отбелязал хеттрик на Юнайтед, отива в Ливърпул
Турският нападател на Мидълзбро Тунджай Шанлъ заяви, че ще е изключително щастлив, ако заиграе за Ливърпул от новия сезон, пише "Скай Спортс".

Бившият футболист на Фенербахче е един от малкото играчи вкарвали хеттрик на Манчестър Юнайтед в Шампионската лига и това е една от причините мениджърът на мърсисайдци Рафаел Бенитес да иска турчина.

Тунджай ще излезе и не толкова скъпо на "червените", тъй като настоящият му клуб Мидълзбро изпадна в Чемпиъншип и отчаяно се нуждае от спешно намаляване на бюджета си за заплати на футболисти, а Шанлъ е един от хората, които печелят най-много на "Ривърсайд".

" Да, чух, че Рафаел Бенитес е отправил запитване за мен. Все още обаче няма официална оферта. Eстествено, ще бъда невероятно доволен, ако заиграя в Ливърпул. Това е голям отбор, за мен ще е чест", коментира Тунджай.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

niki_kts
04.06.2009 20:41

Преди няколко дни в интервю за клубната телевизия на Ливърпул,Стивън Джерард заяви,че на отбора са необходими 2-3 играчи от класа,за да може да бъде върната титлата на "Анфилд".Е,според мен тези трима играчи са: Глен Джонсън,Майкъл Оуен и Тунджай Шанлъ,като последните двама биха излезнали почти без пари на Бенитес!

dexter
04.06.2009 14:47

и това е една от причините мениджърът на мърсисайдци Рафаел Бенитес да иска турчина.
-------------
По - тъпа при4ина неможахте ли да изтъкнете *joking* отново блестите с гениални мисли *lol*

Notlike
04.06.2009 14:16

Абре, не обичам турското, ама Тунджайчо е добър футболист. И все пак аз искам Тевез *wink*

memorex
04.06.2009 14:07

според мен това би бил един от малкото смислени трансфери на Бенитес,Тунджай е страхотен футболист,маратонец,може да играе на всяка позиция