Черно тото при победа на Левски

10:17
Черно тото при победа на Левски
Спортният директор на Левски Наско Сираков намекна, че от Нефтохимик са играли симулативно при загубата от сините с 0:6 в мача от междинния кръг в "А" група.

"Нямаше никаква съпротива. Преди години казах за един друг отбор, след един подобен мач, че този тим няма място в "А" група", обяви Сираков.

"За такива, като тези, си има прокуратура. Няма да говоря повече, за да не стана като Стоичков да ме привикват и мен наляво-надясно", отсече Сираков.

Ситуацията на терена бе абсурдна, като след петото попадение на Гаджев в 69-та минута бургазлии правеха път на всички сини нападатели. Шестият гол влезе в 88-та минута. След мача треньорът на Нефтохимик Антон Спасов подаде оставка и Валери Дамянов се връща начело на тима, обобщава "Меридиан мач".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

psihopata
26.09.2013 21:27

ехеее УеФски са им бутнали някакъв лев и ся обвеняват Нафтохимик ,че са продали мача *lol**lol**lol**lol**lol*

BarcelonaMen
26.09.2013 15:04

аз какво ви казах че Тодор Шматков е дал някои лев пак то не може да нямаш нито една победа на Гейарена точно на 100 годишнината


26.09.2013 16:37

Научи се да пишеш 13 годишен.

myzrael
26.09.2013 11:48

Не са играли симулативно - просто са им платити да не играят, но простите говеда си мислят, че са голям отбор *joking*

Отговор
:
15
myzrael
26.09.2013 12:07

Е, аз да съм казал нещо за ЦСКА - ЦСКА са си трагични и всички фенове си го очаквахме. Ние почнахме от нулата - с 3-ма футболисти. Събрахме футболисти в последния момент, които не са сработени, някои от тях дори не се бяха виждали докато излязят на терена, нов треньор, ново ръководство, сума ти финансови проблеми...въобще пълен леш. Но ние си го знаехме и затова не сме и имали кой знае какви очаквания. Докато говедата още преди да почне първенството говореха, че са шампиони, имали страхотен отбор, направо да им дават тилтата, тази година щели да мачкат наред и да съсипят и Литекс, и Лудогорец и ЦСКА. Е, видяхме ги - останаха си пак само с големите приказки - на едно ниво са с трагичния ЦСКА в момента, ама както винаги съм казвал явно рогата им пречат да гледат реално на нещата!

LMessi_Barca
26.09.2013 12:00

Нека говорим честно!!! Просто в момента нито ЦСКА нито Левски са на ниво!! За мен в момента само Ботев и Лудогорец вдигат нивото на БГ футбола ( донякъде и Литекс)*smile*