Йоканович: Беше важно да спечелим пред нашата публика

20:06
Йоканович: Беше важно да спечелим пред нашата публика
Мнения на двамата старши треньори след победата на Левски с 6:0 над гостуващия Нефтохимик в мач от десетия кръг на А" група:

Славиша Йоканович (Левски): "Беше важно да спечелим пред нашата публика. Днес получихме аплодисменти на нашия стадион, смятам че ги заслужихме. Сега трябва да забравим бързо този мач и да работим за Славия. Имаме си своите проблеми. Някои играчи се включиха по-късно в подготовката. Правим крачки напред в играта, но все още не сме на нивото, което трябва да показваме. Не започнахме добре сезона, но в последната седмица направихме нещо. Вкарахме доста голове в последните мачове. Играчите започнаха да си вярват. Феновете ни също. Левски не е на мястото, на което трябва да бъде. Смятам, че можем да постигнем още много."

Антон Спасов (Нефтохимик): "Тази тежка загуба е последица от негативните резултати в последно време (б.а. Нефтохимик допусна шеста поредна загуба). Отборът е смачкан психически. Като се приберем в Бургас ще имаме разговори с ръководството и ще решим. Ще има промени. Може да се стигне и до подаване на нашите оставки. Имаме много проблеми. Опитваме се да оцеляваме във всеки един момент. Пак казвам, тези резултати, които се натрупаха в последно време, тежат много на момчетата и на отбора като цяло."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация