Тио Уолкът ще претърпи операция

20:20
Тио Уолкът ще претърпи операция
Крилото на Арсенал - Тио Уолкът, ще претърпи операция на корема и ще пропусне последните два квалификационни двубоя на английския национален отбор за Мондиал 2014.

"Той има малък проблем със задната си коремна стена и ще се завърне на терена малко след паузата за националните отбори", заявиха от Арсенал.

На 11 октомври Англия е домакин на Черна гора, а четири дни по-късно посреща на "Уембли" състава на Полша. Англичаните са начело в група "Н".

"Възстановяването му може да започне веднага, защото проблемът не е сериозен. Доволни сме, че той няма да пропусне много мачове на Арсенал", заяви мениджърът на артилеристите Арсен Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Arsenal966
24.09.2013 21:39

Наистина добър шанс за Гнабри да се докаже,но незнам защо пропускате Рио.За мен той е по-добрата опция отдясно,но...Венгер си знае.Важното е да бием срещу У.Б.А !! Тио да се оправя по-бързо,че скоро си идва и ОХ и заедно със Рио и Гнабри,никой няма да го чака да се върне във форма !

overdrive
24.09.2013 21:09

Не съм много доволен, че отсъства срещу Стоук и че ще го няма още малко, но мисля че ще се справим, а така или иначе той е много не постоянен във формата си и от началото на сезона не е нещо особено. Надявам се като се върне да е по-мотивиран и да покаже какво наистина може.