Юношите на Ботев и Черноморец с победи за Купата на БФС

19:43
Юношите на Ботев и Черноморец с победи за Купата на БФС
Ботев Пловдив и Черноморец Бургас продължават в националния етап на турнира за Купата на БФС при юношите (родени 1996 г). Двата отбора постигнаха днес победи, като първо пловдивчани разгромиха съгражданите си от Локомотив с 8:0 (4:0).

В Сливен на стадион "Хаджи Димитър" акулите удариха местния отбор с 2:1. Стойчо Атанасов откри резултата преди почивката, след като получи пас зад гърба на защитата и на скорост сам срещу вратаря не сгреши. В началото на второто полувреме след центриране от фаул играч на Сливен си заби автогол, а малко преди края войводите намалиха на 1:2.

И двата загубили отбора обаче ще имат по още един шанс да продължат напред, където без игра попадна Берое. Най-напред Локомотив среща Брестник и при успех отива на националните елиминации. Загубилият от този сблъсък ще срещне Сливен за последната пета квота от Югоизточната зона. От Североизток също е ясен един участник на осминафиналите и това е Черно море (Варна).

Утре са мачовете при родените през 1998 година и при набор 2000. При по-големите в Бургас Черноморец посреща Берое, а Спартак Пловдив е домакин на Локомотив Пловдив. Сливен и Ботев Пловдив вече са се класирали.

При по-малките Сливен играе с Берое, а пловдивските Локомотив и Спартак отново се срещат. Напред са се класирали вече съставите на Черноморец, Ботев Пловдив и Ботев 2002

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация