Пламен Липински: Ще играем за победа срещу Пирин

17:01
Пламен Липински: Ще играем за победа срещу Пирин
Помощник треньорът на Берое Пламен Липински е оптимистично настроен преди трудното гостуване на Пирин Гоце Делчев след хубавата победа срещу Ботев с 1:0. Берое гостува на Пирин в сряда от 17,00 часа на стадиона в Гоце Делчев в мач от 10-ия кръг на "А"-футоболна група.

"Специално този мач е важен, както всички досега, а и тези, които предстоят. Нашето
внимание е насочено единствено към трите точки и победата. Ние познаваме добре противника. Аз мисля, че тази една точка, която в момента имат, не е реална. Това нас не ни интересува, важното е да не подценим противника, защото знаем какво става тогава. В процеса на самия мач е трудно да се обърне, затова не трябва да има никакво подценяване в нашите редици", каза Пламен Липински.

Той единственно се притеснява от лошото състояние на терена в Гоце Делчев.

"Ние се опасяваме точно от това, защото теренът е същият, както с Локомотив (София). Видяхме там какво стана. Но нашият отбор играе футбол и точно от терена се опасяваме. Но ние трябва да мислим, трябва да се приспособим, защото теренът е еднакъв и за двата отбора. Трябва да се настроим по-бързо и по-добре от противника, за да можем да постигнем нашата цел", добави Пламен Липински

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация