Жезуш защитава яростно фен на Бенфика (видео)

12:16
Жезуш защитава яростно фен на Бенфика (видео)
Отборът на Бенфика победи като гост Витория Гимараеш с 1:0 в мач от 5-я кръг на португалската Суперлига. След края на двубоя радостни фенове на орлите нахлуха на терена на стадион "Д. Афонсо Енрике", за да опитат да вземат фланелки от своите любимци.

Както обикновено става в такива случаи, стюардите веднага се намесиха и заловиха част от запалянковците. Един от тях обаче бе свален на земята точно пред треньора на Бенфика Жорже Жезуш, който яростно отбраняваше фена от охранителите.

В крайна сметка запалянкото бе изведен от терена, но със сигурност постъпката на Жезуш се е харесала на публиката на гранда от Лисабон.


Jorge Jesus em Defesa de Adepto do Benfica Jogo... by eksoxiko

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kermo
23.09.2013 12:33

На Жезуш стола се беше разклатил и почти сигурно щеше да напусне!Като прибавим и разправията с Кардосо,бъдещето му беше мъгливо...стария козел добре знае как да се възползва от подобни моменти*erm*

wba
23.09.2013 13:34

Незнам на кого се е разклатил стола ,но точно Кардосо беше поставен в трансферната листа и се очакваше да бъде продаден .Често оставаше дори извън състава за мачовете , именно защото ръководството гласува доверие на Жезус ,въпреки сезона