Играчите на бунт срещу Сираков

09:58
Играчите на бунт срещу Сираков
Съблекалнята на Левски се пука по шевовете от напрежение. Сините футболисти са във война със спортния директор Наско Сираков, научи "Меридиан мач".

Играчите са бесни от постоянните нападки към тях от страна на голмайстор №1 на клуба за всички времена. Шефът атакува след всеки мач футболистите, а отделно от това постоянно говори, че отборът се нуждае от много нови попълнения.

От "Герена" разкриха, че сините играчи вече са се оплакали от Наско Сираков на останалите шефове в клуба - собственика Тодор Батков, председателя на УС Иво Тонев и техническия директор Христо Йовов. Двама от тримата са застанали твърдо зад играчите във войната със Сираков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

miro211
09.10.2013 12:26

С тези футболисти к.ри и скандалджии и аматьори и с този президент Батков не очаквайте много. Сираков гори в отбора защото почти целият му съзнателен живот е минал там. Бях писал че футболистите си нямат на оредстава кой е ЛЕВСКИ и чие име петнят.

rokera_henry
23.09.2013 13:53

Дори и да ги е нападал, не е излъгал.. От 16 години съм фен на отбора и по-слаб Левски не съм виждал. Ясно е кои са главните виновници, за да се стигне до тук..