Локомотив Пловдив не сбърка срещу Пирин Гоце Делчев

21:02
Локомотив Пловдив не сбърка срещу Пирин Гоце Делчев
Локомотив Пловдив постигна пета победа в първенството, побеждавайки с 2:0 Пирин Гоце Делчев. След двете попадения на Мартин Камбуров черно-белите събраха 16 точки и се изкачиха на 4-о място, измествайки Черно море. Гостите от Гоце Делчев остават на последното 14-о място с 1 точка.

Пиринци започнаха по-добре, като атакуваха по-опасно, но пък в 20-ата минута допуснаха гол. При първата си чиста атака Мартин Камбуров откри резултата след пас на Здравко Лазаров, който получи на ляво и вдигна на главата на голмайстора. Топката се отклони в страничната греда и спря в мрежата на Абдиков.

В 27-ата минута Мартин Камбуров заби идентичен гол, като този път попадението беше изработено от Крис Гади, който направи дебют с черно-бялата фланелка. Гади дойде преди 10 дни от втория отбор на Олимпик Марсилия. След второто попадение локомотивци вече бяха пълни господари на терена, а 3 минути преди края на полувремето Камбуров можеше да покачи на 3:0, но пропиля пас на Лазаров.

Картината не се промени и през второто полувреме, а в 53-ата минута отново гостите се разминаха с трети гол във вратата си. Лазаров излезе сам срещу вратаря Абдиков, прехвърли го, но топката се спря в страничната греда. Чак след час игра гоцеделчевци направиха първи реални голови положения за гол, а Тунчев спаси вратата на Локомотив, след като изчисти топката от линията на вратата след падналия Йордан Господинов. Близнаков пък изскочи по диагонала в 69-ата минута и центрира към Драги Коцев, чийто удар беше уловен без проблем от вратаря Господинов.

Минута преди края на мача вратарят Господинов направи нова грешка, която обаче отново не беше наказана. Той тръгна да чисти топката, но я даде на Драги Коцев, чийто удар обаче не намери празната врата. Накрая Камбуров за трети път можеше да завърши мача с хеттрик, но не насочи топката в мрежата след подаването на Фераресо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dimitardx
22.09.2013 21:04

САМО локо але с цялото си сърце аз обичам тееее ..